reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Moze faktycznie owu była później, a powiedz mi test ciążowy robilas kiedym w sensie przed czy po terminie @ wybacz ze pytam ale nie pamiętam czy pisałaś a wracac do początku forum to za duzo dla mnie dzis
Nie mamy serduszka... [emoji17] Wg @ mam już 6+2, lekarz widzi 5tyf ciążę... Zapytałam czy możliwe, że przy tak wczesnej owu taka młoda ciąża... Powiedział, że poruszyłam temat o którym nie chciał rozmawiać... Że ciąża za mała jak na @ ale czekamy do soboty...

Nie wiem czy wiecie ale teraz nie ma czegoś takiego ze kobieta po cesarce decyduje czy chce naturalnie czy umawia się na cesarkę bo miały wejść w życie przepisy o tym ze za poród odpowiada lekarz w szpitalu a nie prowadzący ciąże ale nie wiem jak to jest przestrzegane w szpitalach. Za to wiem ze koleżanka ma termin na lipiec i jej ginekolog powiedziała ze jak chce kolejna cesarkę to musi mieć zaświadczenie od psychiatry o fobi lub inne niepodważalne zaświadczenie od lekarza. To tak w ramach ciekawostki ;)

Nie wiem czy wiecie ale teraz nie ma czegoś takiego ze kobieta po cesarce decyduje czy chce naturalnie czy umawia się na cesarkę bo miały wejść w życie przepisy o tym ze za poród odpowiada lekarz w szpitalu a nie prowadzący ciąże ale nie wiem jak to jest przestrzegane w szpitalach. Za to wiem ze koleżanka ma termin na lipiec i jej ginekolog powiedziała ze jak chce kolejna cesarkę to musi mieć zaświadczenie od psychiatry o fobi lub inne niepodważalne zaświadczenie od lekarza. To tak w ramach ciekawostki ;)
To niestety rzadkość, bo 90% lekarzy, woli wypisać skierowanie na CC.. mimo że przepisy się zmieniły, to niestety dalej o vbac trzeba walczyć..

Uf,to dobrze że mój pracuje też w szpitalu gdzie chciałbym rodzić.

reklama
Hej. Prawdopodobnie ja dołączę W KOŃCU do mam, wg moich obliczeń pierwsza połowa października.
dzisiejsza beta ponad 500.
w styczniu zeszłego roku miałam cp, wcześniej biochemia . Mamy syna 7.5l
W piątek lekarz. Nie wierzę w to. Zwłaszcza po cp.
Gratulacje, oby wszystko było dobrze!!

Do góry