reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Moze faktycznie owu była później, a powiedz mi test ciążowy robilas kiedym w sensie przed czy po terminie @ wybacz ze pytam ale nie pamiętam czy pisałaś a wracac do początku forum to za duzo dla mnie dzis
Nie mamy serduszka... [emoji17] Wg @ mam już 6+2, lekarz widzi 5tyf ciążę... Zapytałam czy możliwe, że przy tak wczesnej owu taka młoda ciąża... Powiedział, że poruszyłam temat o którym nie chciał rozmawiać... Że ciąża za mała jak na @ ale czekamy do soboty...

Nie wiem czy wiecie ale teraz nie ma czegoś takiego ze kobieta po cesarce decyduje czy chce naturalnie czy umawia się na cesarkę bo miały wejść w życie przepisy o tym ze za poród odpowiada lekarz w szpitalu a nie prowadzący ciąże ale nie wiem jak to jest przestrzegane w szpitalach. Za to wiem ze koleżanka ma termin na lipiec i jej ginekolog powiedziała ze jak chce kolejna cesarkę to musi mieć zaświadczenie od psychiatry o fobi lub inne niepodważalne zaświadczenie od lekarza. To tak w ramach ciekawostki ;)

Nie wiem czy wiecie ale teraz nie ma czegoś takiego ze kobieta po cesarce decyduje czy chce naturalnie czy umawia się na cesarkę bo miały wejść w życie przepisy o tym ze za poród odpowiada lekarz w szpitalu a nie prowadzący ciąże ale nie wiem jak to jest przestrzegane w szpitalach. Za to wiem ze koleżanka ma termin na lipiec i jej ginekolog powiedziała ze jak chce kolejna cesarkę to musi mieć zaświadczenie od psychiatry o fobi lub inne niepodważalne zaświadczenie od lekarza. To tak w ramach ciekawostki ;)
To niestety rzadkość, bo 90% lekarzy, woli wypisać skierowanie na CC.. mimo że przepisy się zmieniły, to niestety dalej o vbac trzeba walczyć..

Uf,to dobrze że mój pracuje też w szpitalu gdzie chciałbym rodzić.

reklama
Hej. Prawdopodobnie ja dołączę W KOŃCU do mam, wg moich obliczeń pierwsza połowa października.
dzisiejsza beta ponad 500.
w styczniu zeszłego roku miałam cp, wcześniej biochemia . Mamy syna 7.5l
W piątek lekarz. Nie wierzę w to. Zwłaszcza po cp.
Gratulacje, oby wszystko było dobrze!!

Do góry