reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

No i wlasnie wszystkie sie boimy tego pierwszego razu a ja coraz blizej i juz sie tak stresuje ze szok. U mnie ten cykl byl pierwszym gdzie wlasnie miałam 32-33 dni cyklu test zrobiłam az 4 dni szybciej niz @ i pojawil się pozytywny dosłownie po 10 sek nawet mocz nie zdążył dojsc do tej drugiej kreski ( chyba kontrolną sie ja nazywa ) a juz bylo widac ze jest ciaza. Albo zaskoczylam pod koniec ostatniego cyklu i dlatego okres byl niecałe 4 dni albo mialam owu zaraz po okresie bo nie ogarniam. Matko szaleje

reklama
A może faktycznie jest ciąża z zeszłego miesiąca. A robiłaś bete ? My już miałyśmy na forum przypadek że dziewczyna zrobiła test i wyszły 2 grube krechy A ciąża z poprzedniej owulacji [emoji4] Zresztą co będę pisać, ona ,założyła ten wątek [emoji4][emoji16]
No i wlasnie wszystkie sie boimy tego pierwszego razu a ja coraz blizej i juz sie tak stresuje ze szok. U mnie ten cykl byl pierwszym gdzie wlasnie miałam 32-33 dni cyklu test zrobiłam az 4 dni szybciej niz @ i pojawil się pozytywny dosłownie po 10 sek nawet mocz nie zdążył dojsc do tej drugiej kreski ( chyba kontrolną sie ja nazywa ) a juz bylo widac ze jest ciaza. Albo zaskoczylam pod koniec ostatniego cyklu i dlatego okres byl niecałe 4 dni albo mialam owu zaraz po okresie bo nie ogarniam. Matko szaleje

Znam to i serdecznie współczuję. Ja od 5 na nogach, ale jeszcze tylko 45 minut w pracy i mogę jechać do kochanego... łóżeczka ;) po drzemce człowiek czuje się jak kosmita, ale trzeba łapać każdą chwilę snu, więc dobrze, że zaliczyłaś chociaż krótki odpoczynek
O matko dziewczyny jak zasnęłam na kanapie, mąż mnie budzi a ja nie wiedziałam jak się nazywam. To wstawanie o 4 mnie wykończy

Znam to i serdecznie współczuję. Ja od 5 na nogach, ale jeszcze tylko 45 minut w pracy i mogę jechać do kochanego... łóżeczka ;) po drzemce człowiek czuje się jak kosmita, ale trzeba łapać każdą chwilę snu, więc dobrze, że zaliczyłaś chociaż krótki odpoczynek

W sumie to mam 2 budziki - pierwszy 3:45 i biorę wtedy lek na tarczyce - muszę brać na czczo, potem zasypiam i drugi budzik 4:40 wtedy już wstaje i mogę coś zjeść przed praca

Robiłam wraz bete 27 stycznia wyszła 2996,00. Wg aplikacji @ miałam dostać 24 stycznia, 21 robiłam test i juz sie pokazało pozytywnie
A może faktycznie jest ciąża z zeszłego miesiąca. A robiłaś bete ? My już miałyśmy na forum przypadek że dziewczyna zrobiła test i wyszły 2 grube krechy A ciąża z poprzedniej owulacji [emoji4] Zresztą co będę pisać, ona ,założyła ten wątek [emoji4][emoji16]

Jak beta z 27 2996. To raczej nie będzie ciąża z tego miesiąc zł jesteś o wiele wyżej niż myślisz. [emoji16] jak termin @miałaś 24 A 27 miałaś prawo 3000 to coś dziwnie... kurde Ale jaja [emoji16][emoji16][emoji23]
Robiłam wraz bete 27 stycznia wyszła 2996,00. Wg aplikacji @ miałam dostać 24 stycznia, 21 robiłam test i juz sie pokazało pozytywnie

reklama
Do góry