reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

No my w wigilie postanowilismy rozpoczac starania :) i zaraz zaskoczylo :) i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
Ja już jestem po tylu stratach, że może to głupie, ale wolę nie wiedzieć i cieszyć się tym co jest teraz [emoji3526] Jakbym nie miała takiej historii, to na pewno też bym biegła z ciekawości [emoji16]

reklama
Sowka91 chorujesz na niedoczynność? Ja na hashimoto. Daj znać czy podskoczylo ci tsh. Ja też muszę się przejść w któryś dzień na pobranie. Endokrynolog dopiero za tydzień, ginekolog za 2 tygodnie...
10 dni po owu miałam TSH 1.4, 16 dni po owulacji było już 2.5, więc zwiększyłam sobie dawkę, w jutro mam endokrynologa, więc muszę mieć aktualny wynik.. ja mam niedoczynność, ale nie mam Hashimoto

No my w wigilie postanowilismy rozpoczac starania :) i zaraz zaskoczylo :) i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
U mnie już siódma ciąża zaskoczyła w pierwszym cyklu starań, tylko co mi z tego jak mam tylko jedno dziecko 🤷 Ale teraz nie dopuszczam złych myśli, już oglądam piękne koszule porodowe 😂♥️

Ja znalazlam piekna :) za cale 45 zl :D i to w moim ulubionym kolorze :D [emoji1665] w sumie nie nosze kolorowycg rzeczy bo mi sie z rudym łbem wszystko gryzie :D
U mnie już siódma ciąża zaskoczyła w pierwszym cyklu starań, tylko co mi z tego jak mam tylko jedno dziecko [emoji1745] Ale teraz nie dopuszczam złych myśli, już oglądam piękne koszule porodowe [emoji23][emoji3531]

No po brzuchu nie. Ale po wyglądzie, po samopoczuciu. U mnie w pracy zaraz jak mnie zemdlilo od surowego mięsa to już było w ciąży jesteś[emoji28][emoji2955]

reklama
Do góry