reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Wlasnie wyszlam z bety :) taki ze mnie dzielny pacjent ze dostalam karte stalego klienta :) no i babki juz mnie kojarza [emoji23]

reklama
Kochana ja aż tam miałam. Tak się steresowalam tylko że ja w pracy tak się źle czułam że od razu się zorientowali[emoji23][emoji23][emoji23]
Masakra na 10 jadę do pracy a czuje się jakbym miala sie przekręcić... czyżby stres, że ktoś na mnie spojrzy i się domyśli. Nie wiem ale okropnie sie czuje

Ja kochana na Twoim miejscu bym wcale nie wracała [emoji4] Tym bardziej z pracujesz w szpitalu między zarazkami [emoji4]
Ja pracuje w szpitalu. Takie male korpo :) czy ja wiem czy sie ucieszy? Siedze od 4 miesiecy na zwolnieniu i moglabym je dalej ciagnac ale mi juz nudnk (jakiejs ogromnej poprawy nie ma i tak). Ale jak pomyślę ze wroce do "cichego mobbingu" w pokoju to az sie nie chce wracac.

Hej dziewuszki [emoji7] Ja dzisiaj czuje się świetnie [emoji4] Bóle brzucha z wczoraj minęły, no tylko cycki bolą wiadomo... nawet się już nimi nie przejmuje. Mudz więc na zakupy więc zaraz zbieram dupsko i pędzę. Ci kupić test który zrobię sobie na pamiątkę. Teraz już kreski powinny być mega tłuste![emoji173] muszę coś kupić na obiad Ale nie mam pomysłu. Co dzisiaj robicie? [emoji4]
Ps. Nie wiem dlaczego ale zawsze odpisuje najpierw na wszystkie posty, później się z Wami witam! [emoji23][emoji23][emoji23] Po kolei jak cholera! [emoji23][emoji23]

Klopsiki z indyka, marchewka z groszkiem i kasza jeczmienna :)
Hej dziewuszki [emoji7] Ja dzisiaj czuje się świetnie [emoji4] Bóle brzucha z wczoraj minęły, no tylko cycki bolą wiadomo... nawet się już nimi nie przejmuje. Mudz więc na zakupy więc zaraz zbieram dupsko i pędzę. Ci kupić test który zrobię sobie na pamiątkę. Teraz już kreski powinny być mega tłuste![emoji173] muszę coś kupić na obiad Ale nie mam pomysłu. Co dzisiaj robicie? [emoji4]
Ps. Nie wiem dlaczego ale zawsze odpisuje najpierw na wszystkie posty, później się z Wami witam! [emoji23][emoji23][emoji23] Po kolei jak cholera! [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry