Gunka
Fanka BB :)
HeheJak już coś się dzieje to napewno będzie szybciej![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HeheJak już coś się dzieje to napewno będzie szybciej![]()
A u ciebie są jakieś oznaki wcześniejszego rozwiązania?Ja mam 35+6 źle wcześniej napisalam mam na 2.10 ale też mam nadzieję że wcześniej się urodzi![]()
Jedynie co to tylko twardnienie brzucha i takie skurcze mnie łapią i w pachwinie kuje ale narazie nie krwawię ani nic innegoA u ciebie są jakieś oznaki wcześniejszego rozwiązania?
A bo to tak jest jak już tak cię bierze to napewno będzie wcześniejHehew tym problem ze ściągnelam męża wcześniej i wszystkie dolegliwości ja ręką odjąl
niby lekarka stwierdziła że będzie raczej przed terminem. Ale nigdy nic nie wiadomo
AleksanderA jak dajecie na imię swoim pociecha?? Wybraliście już?? U nas będzie Natan
![]()
A bolał Cię brzuch przy skracaniu szyjki? Albo coś innego się działo?? Bo mnie często boli brzuch w dole jak na okres twardnieje i mam takie skurcze.Hej dziewczyny. Ja dziś po wizycie. Szyjka już niestety 1.5 cm. Mam dużo leżeć. Kolejna wizyta za 2tyg. Lekarka powiedziala,że dobrze byłoby jeszcze wytrzymac jeszcze 2-3 tygodnie. Dziś mamy 35+2. Mała wazy według USG 2700 ale lekarka obstawia 2500. Powiedziała,że dobije do 3-3.5 kg.
Na obrzęki rąk i nóg kazała mi połykać raz dziennie cyclo3 fort i za tydzień mam dać czy pomagają. Jak nie pomogą to da neoparin. W poniedziałek mam zrobić jeszcze raz mocz, w tym było wszystko ok. Luteina dalej 2x1 dowcipnie.
To nam tak samo wyliczyło wagę w tym samym dniu ciążyHej dziewczyny. Ja dziś po wizycie. Szyjka już niestety 1.5 cm. Mam dużo leżeć. Kolejna wizyta za 2tyg. Lekarka powiedziala,że dobrze byłoby jeszcze wytrzymac jeszcze 2-3 tygodnie. Dziś mamy 35+2. Mała wazy według USG 2700 ale lekarka obstawia 2500. Powiedziała,że dobije do 3-3.5 kg.
Na obrzęki rąk i nóg kazała mi połykać raz dziennie cyclo3 fort i za tydzień mam dać czy pomagają. Jak nie pomogą to da neoparin. W poniedziałek mam zrobić jeszcze raz mocz, w tym było wszystko ok. Luteina dalej 2x1 dowcipnie.
A bolał Cię brzuch przy skracaniu szyjki? Albo coś innego się działo?? Bo mnie często boli brzuch w dole jak na okres twardnieje i mam takie skurcze.
No to ci się przytrafiło leżenie praktycznie przy samej końcówce.Dokładnie to co piszesz. Zaczęło się w 25tc od twardnien brzucha. Teraz twardnieje i co raz częściej boli jak na okres a czasami nawet mocniej. Mam wrażenie,że cały ciągle jest twardy