reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
U mnie proszę. Obiad pełna para [emoji28]
A marzę żeby się położyć bo tam mnie kluje...
Wracając do pytania u mnie pierś w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa i kluski śląskie [emoji7]
Uwielbiam takie danie Ale ile się trzeba narobić to swoje[emoji39]
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wczesnej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?
1580560978213.jpeg

U mnie proszę. Obiad pełna para [emoji28]
A marzę żeby się położyć bo tam mnie kluje...
Wracając do pytania u mnie pierś w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa i kluski śląskie [emoji7]
Uwielbiam takie danie Ale ile się trzeba narobić to swoje[emoji39]Zobacz załącznik 1075018

U mnie dziś kotlety z kurczaka, papryki i kukurydzy [emoji7] i kupiłam na rynku piękny boczek - zrobię roladę zawijana z mięskiem mielonym będzie do chlebka 🤣
Mam jazdy na punkcie mięsa ha ha 🥰 mąż się śmiał ze jak zobaczyłam boczek to mi się oczy zaświeciły 🤩🤩 ale na prawdę wyglądał super taki mięsny

Ja dzisiaj jem ogórkowa dzień 3 [emoji23][emoji23][emoji23] mąż ma obiadu w pracy bo mają postój i pracują dłużej A mi samej do siebie nie opłaca się gotować więc złącze ta ogórkowa [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wczesnej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?

reklama
Do góry