reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja sobie kupiłam ryż prażony bo też cały czas wciagam....
A pije jak bym kaca miała [emoji28]

Wiecie co szperam sobie po Internecie czytam i oczywiście są różne informacje w jednym ze serce dziecka zaczyna bić 16 dni od zapłodnienia w drugim że 22 dni.
Mam taka malutka, taka tyci tyci nadzieję że może w poniedzielek zobacze to serducho [emoji7][emoji16][emoji847]

Dziewczyny...Jestem nowa tu ... I załamana... Wczoraj robiłam bhcg 8900 , 40dc ,poprzednia ciąża w sierpniu były podobne wartości i obumarła w 8 tc... Jestem załamana....
Betę masz bardzo ładna, ale jaki by to nie był wynik, to jednorazowe sprawdzenie nic nie wnosi, trzeba sprawdzić czy rośnie.. Nic się nie stresuj!

U nas dzisiaj pieczony kurczak z pomidorkami koktajlowymi i opiekane ziemniaczki - czyli popisowe danie mojego męża😅chodzi dumny jak paw, twierdzi że będzie pyszny, bo znalazł jakiś innowacyjny przepis na marynatę 😁😅
Moj sie chwali, ze robi najlepszy bigos na świecie. To prawda, ale przeciez mu tego nie powiem xD

Weszlam i jestem przez was glodna ! :( dopiero mi ta tortilla odeszla [emoji14] chata wysprzatana, trzeba jechac na zakupki :)

Nogi mi w dupe wlaza, kolano napierdala, bo lazienke zmywalam na kolanach [emoji14] nie mozna podnosic ciezarow to mopa odpuscilam. Zaraz odkurzacz puszcze (polecam roombe, szczegolnie przy psie, ktory gubi duuuzo futra) i bedzie git :)

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję. Mam wyrzuty sumienia mega... wiem że nawet jedna fajka może zaszkodzić, choć ja j tak jestem z siebie dumna bo z dnia na dzień przestałam praktycznie palić, a paliłam 10 lat i to paczkę dziennie. Także już sukces! Mam nadzieję że lekarz mnie jak spierdzieli że odechce nie je wszystkiego. Jeszcze żyje nadzieja że samo mnie odrzuci nie sumie jest jeszcze wcześnie [emoji4]
Ja 2 dni temu poszłam do mojego i wzięłam sobie malego buszka bo nie mogłam wytrzymac.. na szczęście obiecal mi że rzuci jak zobaczy 2 kreski zobaczyl i rzuca tzn. ograniczyl chyba do minimum swoich możliwości zobaczymy jak wroci do pracy po urlopie.. potem jedzie w delegację wiec znając zycie popłynie i tyle było by z jego obietnicy ale trzymam kciuki. Za ciebie moja droga również. Zresztą pojdziesz do lekarza to lekarz cie zjebie i sie ogarniesz [emoji1787]

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję. Mam wyrzuty sumienia mega... wiem że nawet jedna fajka może zaszkodzić, choć ja j tak jestem z siebie dumna bo z dnia na dzień przestałam praktycznie palić, a paliłam 10 lat i to paczkę dziennie. Także już sukces! Mam nadzieję że lekarz mnie jak spierdzieli że odechce nie je wszystkiego. Jeszcze żyje nadzieja że samo mnie odrzuci nie sumie jest jeszcze wcześnie [emoji4]
Mi po fajce mdłości przybierają ma sile. Zapalilam jednego rano i od tamtej pory nic. Nie chce obiadu zwrócić. Za dobry był xD

reklama
Wiem kochana jakie są zagrożenia. Ja o ciąży dowiedziałam się w niedzielę, jak pobrali krew zapalilam ostatniego papierosa. Nie paliłam 2 dni. Trzeciego dnia tak mną trzeslo że nie wytrzymałam i zapalilam [emoji22] wyrzuty sumienia okropne... Ale bardzo tym walczę i poprzez 6 dnia zapalilam 4 papierosy [emoji33]
Mieliśmy przypadek dziewczyny w Holandii, paliła cała ciąże - kopciła jak lokomotywa. Urodziła przedwcześnie ledwo uratowali dziewczynkę.... skrajne wcześniactwo. Zastanówcie się nad tym

Do góry