reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Kochane my jesteśmy w ciąży tak naprawdę gdy nie ma choroby to mozemy robić praktycznie wszystko.. odpadają oczywiście używki no ale to na logike... skakac ze spadochronu tez nie bardzo ale pamietajmy, że gdyby nie to, że tak bardzo pragniemy dzidziusia to niektore z nas nawet mógłby jeszcze nie wiedziec o ciąży... nie możemy wpadac w paranoje.. jak widzicie ja i bylam na wrotkach i na łyżwach oczywiście bez szaleństw ale korzystać z zycia mozemy i musimy bo jak bedziemy tak pod kloszem siedzieć to bedziemy tyć i zrzędzić a nasi faceci będą patrzeć na nas z niechęcią juz po 4 mc.. tak wiec żyjmy i cieszmy się naszymi maleństwami.

reklama
Dziewczyny...Jestem nowa tu ... I załamana... Wczoraj robiłam bhcg 8900 , 40dc ,poprzednia ciąża w sierpniu były podobne wartości i obumarła w 8 tc... Jestem załamana....

Tak tempka w okolicach 37.0-37.5 jest ok jezeli oczywiscie nie ma do tego kataru kaszlu i typowtch objawów przeziębienia.. przez taka wlasnie nasza temp. Ja juz nie ogarniam gorących kąpieli do momentu ciąży to wrecz z prysznica wrzątek leciał a teraz jest mi gorąco duszno.
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wcześniej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?

Hejka [emoji6] Najważniejszy jest przyrost dobowy, a nie jednorazowa wartość, bo owulacja mogła być w różnym terminie, wówczas wartości się różnią. Zbadaj po 48h ponownie.
Dziewczyny...Jestem nowa tu ... I załamana... Wczoraj robiłam bhcg 8900 , 40dc ,poprzednia ciąża w sierpniu były podobne wartości i obumarła w 8 tc... Jestem załamana....

Witaj, musisz pozytywnie myśleć niestety ja nie potrafie określić czy wynik bety jest prawidłowy czy coś jest nie tak. Mysle, że ważne jest abys skonsultowała się z lekarzem. Przede wszystkim się oszczędzaj i nie myśl w tych negatywnych kategoriach.

W poniedziałek mam gin, miałam w ogóle nie robić bety i czekać na wizytę i coś mnie pokusiło...betę robiłam w piątek ... Masakra...

reklama
Do góry