reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Trzymam kciuki by bylo ok.. mysle ze dopoki nie ma skurczy to jest dobrze.. nie ukrywam, ze tez bym panikowała
Dziewczyny ja musze wam przypomnieć że mieszkam w Szwecji a tu nie można sobie tak poprostu pojechać na pogotowie. A 5 tydz ciąży to tutaj nie ciąża bo mam prawo aż do 22 tyg ją usunąć i niema żadnej luteiny na podtrzymanie tutaj. Wiec zostaje tak naprawdę sama sobie.
Takie szwedzkie prawo

reklama
Dziewczyny ja musze wam przypomnieć że mieszkam w Szwecji a tu nie można sobie tak poprostu pojechać na pogotowie. A 5 tydz ciąży to tutaj nie ciąża bo mam prawo aż do 22 tyg ją usunąć i niema żadnej luteiny na podtrzymanie tutaj. Wiec zostaje tak naprawdę sama sobie.
Takie szwedzkie prawo
Ahhh, zapomniałam, że Ty nie z PL... [emoji849]

Dziewczynki pytanko, może głupie ale... Chciałabym pomalować włosy SZAMPONEM BEZ AMONIAKU oczywiście 🙂👍i pytanie, czy można się tak na początku schylać nad wanną? 🤔

To też zależy jak się czujesz. Niektóre kobiety na początku ciąży są osłabione, mają zawroty głowy. Jeśli wtedy chciałabyś dłużą chwilę spędzić w schylonej pozycji możesz pierdyknąć orzełka [emoji28] ale jak wszystko u Ciebie ok to farbuj i niech wyjdzie pięknie [emoji2956]
Bardziej chodzi mi o pozycję przy dłuższym schylaniu nad wanną niż o farbę [emoji846] ale też myślę, że nic nie powinno się wydarzyć

To też zależy jak się czujesz. Niektóre kobiety na początku ciąży są osłabione, mają zawroty głowy. Jeśli wtedy chciałabyś dłużą chwilę spędzić w schylonej pozycji możesz pierdyknąć orzełka [emoji28] ale jak wszystko u Ciebie ok to farbuj i niech wyjdzie pięknie [emoji2956]
Dziękuję za odpowiedzi 😌

reklama
A ja właśnie się obudziłam (pierwsza drzemka za mną hahah planuje jeszcze jedną przed pracą) i zmierzyłam sobie temperature. 37.2 *C i oczywiście mówię no pięknie, będę chora, ale zaczełam szukać jakichś wiarygodnych informacji i temp ok 37 stopni jest prawidłowa dla ciąży, nawet tej wczesnej, więc kamień z serca.
Co dziś robicie na obiad?

Do góry