reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Tez coś o tym słyszałam,u mnie dziecko dosłownie na ułamek sekundy pokazało coś i na tej podstawie powiedział,ze chyba jednak chłopak.Mam nadzieje ze niedługo się dowiem.

reklama
Tutaj widać coś pomiędzy nogami,ale sama nie wiem czy to bardziej dziewczynka czy chłopak...
26B5A9AB-054F-45E1-A80C-54933EC4CB76.jpeg

Dzięki [emoji7]
Ale nigdy tyle nie wazylam [emoji16]
I tak 63 kg przed ciąża to mój życiowy rekord był [emoji23] Najlepiej zawsze się czułam jak wazylam 57 kg to było idealnie [emoji23]
A tu za chwilę będzie 80 [emoji33][emoji33][emoji33] Matko święta!
To ja mam podobnie przed pierwszą ciąża wazylam 56kg i przytylam 8kg. A teraz zaczynalam z wagą 62kg i jak narazie mam + 3kg🙂 chcialabym nie przekroczyć 70 kg ale zobaczymy jak to wyjdzie 😉

My też już kupujemy po mału. Ubranek już trochę mam łóżeczko stoi i właśnie za chwilę idę na pocztę odebrać pościel i ochraniacz do łóżeczka i już łóżeczko będzie całe gotowe jedno z głowy 😁😁 Będzie można brać się za nastepne😊😊 Wolę już mieć po mału gotowe bo kto wie kiedy złapie nas hehe a tu już 6 miesiąc więc już z górki przyjdzie wrzesień to wszytko się może zdarzyć 😁😁 A torbę do szpitala kiedy będziecie już pakować aby była gotowa??
Ja mysle że w połowie września spakuje🙂

Mojej siostrze lekarz mówił,że będzie bardzo długi. Miala ciuszki najmniejsze na 56, mały się urodził chyba 54 , te na 56 byly duzo za duże i na gwałt kupowała kilka na 50 ;)
A no właśnie bo.noworodki maja podkurczone rączki i nóżki i tak to wychodzi. Moj urodzil sie 54cm a w 56 to jeszcze w trzecim miesiącu chodził 🙂

tak teraz apropo torby zaczęłam się zastanawiać w czym najlepiej się rodzi :D w sensie jak to wygląda w praktyce?
Najlepiej w luźnej koszuli lub troche większej koszulce z krótkim, na końcu i tak podnosza koszule do góry zeby położyć Ci maluszka na klatce piersiowej 🙂

reklama
Do góry