reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Tak dziecko najważniejsze by było zdrowe. A my jakoś sobie poradzimy. W końcu dajemy życie więc musimy się poświęcić dla potomka [emoji4]
Dziewczynki z pierwszym synem przytyłam...uwaga...25kg hehe i schudłam i dlatego już teraz się nie przejmuje czy przytyje 10 czy 20 mój mąż mówi że i tak mu się podobam czy ważę 50 czy 70 hehe najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe 😊😊 Ale i tak sobie powtarzam że jak urodzę to schudne hehe

reklama
Ja mam zamiar biegać Ale widzialm że to po porodzie za wskazane... gdzies ktoś o tym pisał [emoji848]
Dziewczynki z pierwszym synem przytyłam...uwaga...25kg hehe i schudłam i dlatego już teraz się nie przejmuje czy przytyje 10 czy 20 mój mąż mówi że i tak mu się podobam czy ważę 50 czy 70 hehe najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe [emoji4][emoji4] Ale i tak sobie powtarzam że jak urodzę to schudne hehe

Najlepiej w luźnej koszuli lub troche większej koszulce z krótkim, na końcu i tak podnosza koszule do góry zeby położyć Ci maluszka na klatce piersiowej 🙂
Ja nie wiem jak to jest w Polsce
Ja mam zamiar biegać Ale widzialm że to po porodzie za wskazane... gdzies ktoś o tym pisał [emoji848]
Hehe ja też i trochę ćwiczyć na pewno uda nam się zrzucić te kilogramy 😁😁😁

Ooo kurde hmmm...ja się nie znam he ja nawet nie widziałam u siebie jak mi pokazywała na USG że to chłopak a jakim cudem ona coś tam widziała to nie wiem haha 😁😁😁
To ja widziałam wszystko na usg, a jeśli chodzi o płeć to sama lekarka mi pokazała i zapytała co widzę 🥰 No jajeczka było pięknie widać
BF95B5A0-32F5-46E4-A7C2-6BD0E5508F8C.jpeg

reklama
Do góry