reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Kurde dziewczyny ja wam zazdroszczę bo u mnie nie wiadomo nadal jaka płeć,jedynie co lekarz na prenatalnych powiedział ze widzi babę,a potem ze chyba na 80%chlopak i do tej pory cisza,na co wam to wyglada?Baba czy chłop?
A8D1EF36-7EE9-4A3B-A6E2-EC7445388816.jpeg

Kurde dziewczyny ja wam zazdroszczę bo u mnie nie wiadomo nadal jaka płeć,jedynie co lekarz na prenatalnych powiedział ze widzi babę,a potem ze chyba na 80%chlopak i do tej pory cisza,na co wam to wyglada?Baba czy chłop?Zobacz załącznik 1128749
@GGŁ to w którym tygodniu jesteś że lekarz jeszcze nie widzi płci?
Jakby to była dziewczynka, to powinno być widać tzw. "ziarenko kawy" 😉

Kurde dziewczyny ja wam zazdroszczę bo u mnie nie wiadomo nadal jaka płeć,jedynie co lekarz na prenatalnych powiedział ze widzi babę,a potem ze chyba na 80%chlopak i do tej pory cisza,na co wam to wyglada?Baba czy chłop?Zobacz załącznik 1128749
Dobrze widzę wiek na USG, że to jest 12+3 ? Jeżeli tak to jeszcze trochę za wcześnie na płeć. Poczekaj minimum do 16-17 tygodnia.

Jest to stare zdjęcie,teraz muszę czekać do 19 na wizytę u lekarza mam nadzieje,ze się dowiem płeć .Ostatnie badanie to lekarz nawet nie próbował sprawdzić bo za wcześnie dla niego było,jedyne przypuszczenia do płci miałam na prenatalnych i sam lekarz nie wiedział kto tam jest.. Jak spojrzał pomiędzy nogami było widać tzw ziarenko kawy,oglądał dziecko i ze coś wystaje jego zdaniem i wrócił do krocza i nagle złapał ze coś wystaje.. Znam osobę co rok wcześniej u tego samego lekarza był w tym samym czasie na badaniu co ja i odrazu stwierdził chłopaka.

Ja w sumie też. On cały czas powtarza że z tym brzuszkiem mu się jeszcze bardziej podobam A ja sobie wkrecam że już mnie nie będzie chciał bo będę gruba [emoji2356][emoji2368]
Wiem mam z główką [emoji23][emoji16]
No coz. Takie przywileje [emoji23] ja już męża mam[emoji23] nie musze sie nikomu podobać hehe

Jest to stare zdjęcie,teraz muszę czekać do 19 na wizytę u lekarza mam nadzieje,ze się dowiem płeć .Ostatnie badanie to lekarz nawet nie próbował sprawdzić bo za wcześnie dla niego było,jedyne przypuszczenia do płci miałam na prenatalnych i sam lekarz nie wiedział kto tam jest.. Jak spojrzał pomiędzy nogami było widać tzw ziarenko kawy,oglądał dziecko i ze coś wystaje jego zdaniem i wrócił do krocza i nagle złapał ze coś wystaje.. Znam osobę co rok wcześniej u tego samego lekarza był w tym samym czasie na badaniu co ja i odrazu stwierdził chłopaka.
No niestety, musisz poczekać do kolejnej wizyty 😉 W 19 tygodniu powinno już być widoczne, kto tam się chowa 😊

reklama
Tak dziecko najważniejsze by było zdrowe. A my jakoś sobie poradzimy. W końcu dajemy życie więc musimy się poświęcić dla potomka [emoji4]
Też się zastanawiam ile łącznie mi przyjdzie kg i czy potem jakoś je zrzuce, ale to nie jest najważniejsze;) tyle lat czekaliśmy na dzidziulka, że mogę być gruba ;)

Do góry