reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No dziwne że mecze Cię trzyma. Bo u mnie minęło jakoś ok 12 tyg. Zaczęłam stopniowo normalnie jeść [emoji16] Współczuję Ci bo to było straszne...
U mnie gdzieś w 18 zaczęło ustępować. A tak to masakra. Ale do dziś nie mogę po wstanie umyć zębów. Najpierw śniadanie bo inaczej zwrot 😋

Bardzo rzadko, najczęściej dlatego, że mój kot mnie budzi między 3 a 4 i kaplica. Odpowiadza mnie do łazienki czy mi się chce czy nie. Za to w dzień chodzę co chwile [emoji85]
Ja w sumie też chyba mam większy problem w ciągu dnia 😂 Nie wiem od czego to zależy

Ostatnia edycja:
My dzis zaczynamy 23tc. I dwa dni temu kupiliśmy wózek [emoji85] nie planowaliśmy tak szybko. Chcieliśmy pojechać jakos w sierpniu i zamówić ale dziewczyna wystawiła na sprzedaż prawie nowy i się zdecydowaliśmy na taka okazję. Jest schowany u przyjaciół w piwnicy. Ciuszkow już trochę mam ale to dlatego,że siostra nie ma gdzie trzymać po synku i wszystkie neutralne kolory trafiły do mnie. Wszystko po prostu wrzucone w szafę. Ale mam w planach po niedzieli usiąść i zrobic jakas listę.. trochę mnie to blokuje bo pokój czeka na remont i nie chce za bardzo go zagracic przed remontem bo potem i tak będę musiała to wszystko przewalac.. Ale pewne jest to,że chce kupować po trochu bo potem finansowo nie damy rady.
Ja na szczęście mam jeszcze liste z wyprawki dla synka to będę aby odznaczać🙂

S
Ha ha zorganizowana to duuuuze słowo na niczym się skupić nie mogę 🤪 na razie to mam problemy bo nic na dupke już założyć nie mogę. W międzyczasie robię zakupy dla siebie bo tu upały po 30 stopni a ja w spodenki krótkie to już w ogóle nie wchodze, biodra mi rozsadzało no i dziś doszła paczka z ciuszkami tym razem dla mamusi 😂

Cały wczorajszy dzień synek denerwował mamę bo miał dzień bez kopniaków ale dziś już mnie pokopał cobym spokojniejsza była.
Super brzuszek🙂 maluchowi chyba tam dobrze skoro tak już się zadomowił🙂

Właśnie też już tak myślałam żeby w Sierpniu ja mam z ostatniej wizyty na 2.10 ale kto wie kiedy się zacznie jak mu się zachce już we wrześniu wyjąć hehe to lepiej żeby była torba już gotowa 😊😊

tak teraz apropo torby zaczęłam się zastanawiać w czym najlepiej się rodzi :D w sensie jak to wygląda w praktyce?

reklama
Do góry