No właśnie nie wiem o co chodzi z tym prywatnym forum myslalam ze forum to forum tym bardziej ze pierwszy raz korzystam z takich rzeczyOjej, właśnie widzę że już macie prywatne forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiem o co chodzi z tym prywatnym forum myslalam ze forum to forum tym bardziej ze pierwszy raz korzystam z takich rzeczyOjej, właśnie widzę że już macie prywatne forum
Na tym forum większość z nas pisze od samego początku ciąży,piszemy o różnych sprawach ,czasem prywatnych ,wrzucamy prywatne zdjęcia nasze i naszych dzieci - poprostu nie chcemy żeby widziały to osoby obce,które mogą czytać forum nawet bez rejestracji:-)No właśnie nie wiem o co chodzi z tym prywatnym forum myslalam ze forum to forum tym bardziej ze pierwszy raz korzystam z takich rzeczy
Ja się póki co boję ale też cieszę! Nie wiem co z wyprawką, jest tyle informacji w internecie, że się gubię. Co potrzebne, co nie...Witaj Aneczko ja też w tym samym czasie ciąży tylko to moja już żywa 4 .
Jak się czujesz pewnie wszystko cię interesuje co i jak będzie
Ja już bym chciała październik
Nic nie mamDziewczyny proszę sprawdzić wiadomości wyslalam wam dostęp do wątku priv
O kurcze ja również na 22październik! <3Hej, witam się z wami! To moja pierwsza ciąża! U mnie 15 TC, termin na 22 październik. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, stresuję się jak nie wiem co! Mam 27 lat. Dopiero teraz znalazłam to forum... Chyba nie nadrobię wszystkich postów...
Też poproszęN
Nic nie mam
O kurcze ja również na 22październik! <3