Toż to szok... Masakra!No spanie to nie tylko spanie..ale bara bara.. to rano tesciowa miala ubaw ze babka weszla.i sie glupio jej pyta z usmieszkiem na mordzie: I po co wlazlas tam? Przez Ciebie sie moze teraz urodzic chore albo slepe haha.
Jak to uslyszalam to mysle co za ludzie. Gdzie ja jestem .chce sie obudzic z tego koszmaru.
I sie skonczyl jak sie wynioslam pare mies temu.
reklama
PaulinaRP
Fanka BB :)
Ja biorę pragna plus i również mam zatwardzenie i kolor też jakby zielonkawy.Kochane powiedzcie mi, jakie suplementy bierzecie w 2 trymestrze? Ja biorę Prenatal Duo i zauważyłam, że miewam czasami zatwardzenia lekkie, a kolor jest ciemny jakby delikatnie zielonkawy (przepraszam za dosadne wyjaśnienie ) wyczytałam, że może to być spowodowane obecnością żelaza w prenatal uno w 1 trymestrze nie było w składzie żelaza. Co myślicie, może któraś miała lub ma podobnie. Piszcie
Hahah tez jestem w szoku że na tyle swobody mu pozwolili
Ja mialam :/ ze podczas badania sie okazalo ze mam znowu cysteA że tak zmienię temat też macie takie głupie sny w ciąży ? Bo ja już nie wiem czy fiksuje z powodu kwarantanny czy co?
Bo w realu cierpie m.in na pcos.
A pozniej sie okazalo w snie..ze dzidzi sie nie da uratowac. Obudzilam sie cala spocona tak latalam I I szukalam pomocy. Zeby ktos potwierdzil ze jednak bedzie ok...obudzilam sie taka wymeczona
Agnieszka 30
No dokładnie też tak mam nie kiedy takie ukłucia. Rozpycha się maluszek ...Mi też 3 dzień boli jak na okres. A te zmiany pogody i wiatry powodują ból nóg
Mi lekarz polecil Omega med Optima forte.Ja biorę pragna plus i również mam zatwardzenie i kolor też jakby zielonkawy.
Jestem po in vitro.i ze to najlepsze witaminy w odpowiedniej dawce. Ale kuzwa troche drogie :/
Ale za.to nie mam problemow z uwalnianiem orkiMi lekarz polecil Omega med Optima forte.
Jestem po in vitro.i ze to najlepsze witaminy w odpowiedniej dawce. Ale kuzwa troche drogie :/
I biore od 1 trumestru jak sie okazalo ze jestem w ciazy. Z tym ze w pierwszych 2 miesiacach nie bylo forte. Ale zelazo owszemAle za.to nie mam problemow z uwalnianiem orki
PaulinaRP
O to poczytam o nich. Może się przestawięMi lekarz polecil Omega med Optima forte.
kasiaa91
a wizyta prywatna? ból bólem ale choroby zębów w ciąży są bardzo niebezpieczne i powinny być wyleczone jeszcze przed ciążą bym na samym jej początku. nie czekałabym tylko szukała lekarza na już,Macie dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na ból zęba w ciąży? W związku z obecną sytuacja żaden dentysta NFZ nie chce przyjac. Oczywiście jest jedna placówka w wykazie NFZ ktora przyjmuje ale dentusta tam to krótko mówiąc sadysta... od rana mam taki ból zęba że szok.
reklama
Zapłakana96
No mi się śni że brzuch mnie boli i zaczynam krwawić i się budzę i pędzę do łazienki zobaczyć albo że mnie gonią jakieś zwierzęta hahah no masakra nie mogę się wyspać hahaJa mialam :/ ze podczas badania sie okazalo ze mam znowu cyste
Bo w realu cierpie m.in na pcos.
A pozniej sie okazalo w snie..ze dzidzi sie nie da uratowac. Obudzilam sie cala spocona tak latalam I I szukalam pomocy. Zeby ktos potwierdzil ze jednak bedzie ok...obudzilam sie taka wymeczona