reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No spanie to nie tylko spanie..ale bara bara.. to rano tesciowa miala ubaw ze babka weszla.i sie glupio jej pyta z usmieszkiem na mordzie: I po co wlazlas tam? Przez Ciebie sie moze teraz urodzic chore albo slepe haha.
Jak to uslyszalam to mysle co za ludzie. Gdzie ja jestem .chce sie obudzic z tego koszmaru.
I sie skonczyl jak sie wynioslam pare mies temu.
Toż to szok... Masakra!

reklama
Kochane powiedzcie mi, jakie suplementy bierzecie w 2 trymestrze? 🙂Ja biorę Prenatal Duo i zauważyłam, że miewam czasami zatwardzenia lekkie, a kolor 💩 jest ciemny jakby delikatnie zielonkawy (przepraszam za dosadne wyjaśnienie 😂) wyczytałam, że może to być spowodowane obecnością żelaza 🤔w prenatal uno w 1 trymestrze nie było w składzie żelaza. Co myślicie, może któraś miała lub ma podobnie. Piszcie🙂
Ja biorę pragna plus i również mam zatwardzenie i kolor też jakby zielonkawy.

Hahah tez jestem w szoku że na tyle swobody mu pozwolili😉
A że tak zmienię temat też macie takie głupie sny w ciąży ? Bo ja już nie wiem czy fiksuje z powodu kwarantanny czy co?
Ja mialam :/ ze podczas badania sie okazalo ze mam znowu cyste
Bo w realu cierpie m.in na pcos.
A pozniej sie okazalo w snie..ze dzidzi sie nie da uratowac. Obudzilam sie cala spocona tak latalam I I szukalam pomocy. Zeby ktos potwierdzil ze jednak bedzie ok...obudzilam sie taka wymeczona

Macie dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na ból zęba w ciąży? W związku z obecną sytuacja żaden dentysta NFZ nie chce przyjac. Oczywiście jest jedna placówka w wykazie NFZ ktora przyjmuje ale dentusta tam to krótko mówiąc sadysta... od rana mam taki ból zęba że szok.
a wizyta prywatna? ból bólem ale choroby zębów w ciąży są bardzo niebezpieczne i powinny być wyleczone jeszcze przed ciążą bym na samym jej początku. nie czekałabym tylko szukała lekarza na już,

reklama
Ja mialam :/ ze podczas badania sie okazalo ze mam znowu cyste
Bo w realu cierpie m.in na pcos.
A pozniej sie okazalo w snie..ze dzidzi sie nie da uratowac. Obudzilam sie cala spocona tak latalam I I szukalam pomocy. Zeby ktos potwierdzil ze jednak bedzie ok...obudzilam sie taka wymeczona
No mi się śni że brzuch mnie boli i zaczynam krwawić i się budzę i pędzę do łazienki zobaczyć albo że mnie gonią jakieś zwierzęta hahah no masakra nie mogę się wyspać haha

Do góry