Ja chyba "zamknę " wątek . Termin mam 26/27 . Większość z was już dawno po prenatalnych ja mam za 2 tyg gdzieś . Niektóre z was już 15 tydzień mają a ja 10+0 . Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatniJak tak czytam to faktycznie rozstrzał po między naszymi badaniami prenatalnymi jest ogromny.. piszecie ze macie w tym tygodniu, a ja bede już drugi tydzień po takowym badaniu.. jestem ciekawa jak to wyjdzie w końcowym rozrachunku.. kto bedzie się cieszyl jako pierwszy, a kto zamknie nasz watek.. juz sie nie mogę doczekac [emoji3059]
reklama
Zapłakana96
Fanka BB :)
Ja mam niby termin wg om na 26 i prenatalne mam 8 kwietnia dopiero hehe chociaż wg USG mam na 21/22 października więc mamy zbliżone terminyJa chyba "zamknę " wątek . Termin mam 26/27 . Większość z was już dawno po prenatalnych ja mam za 2 tyg gdzieś . Niektóre z was już 15 tydzień mają a ja 10+0 . Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatni
Verona26
Ja z USG na 9 października mi się przesuwa... Na pierwszym USG był 12 październik [emoji4] zobaczymy jak się zakończy [emoji16]
Ja chyba "zamknę " wątek . Termin mam 26/27 . Większość z was już dawno po prenatalnych ja mam za 2 tyg gdzieś . Niektóre z was już 15 tydzień mają a ja 10+0 . Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatni [emoji23]
Ja mam wg OM na 27 października a wg usg mam na 26 października. Na prenatalne musze poczekać do połowy kwietnia. Dopiero jestem na etapie mega mdłości i wymiotów z zwiększona siła także 5 lub 6 dni byłam nie do życia. Dziś wstałam żeby zobaczyć co się w kuchni dzieje i jestem lekko przerażona musze umyć kuchenkę a tak to spokoJa mam niby termin wg om na 26 i prenatalne mam 8 kwietnia dopiero hehe chociaż wg USG mam na 21/22 października więc mamy zbliżone terminy
Ciezko pogodzić obowiązki gdy ma się bardzo ciężkie dni z mdlosciami ale daje rade mąż dużo dużo pomaga ogólnie to wszystko robi nawet śniadanie mi robi przed pracą i przynosi do łóżka żebym wstawać nie musiała. Ale gdy już pojedzie do pracy muszę sobie radzić sama
Ja te cztery lata temu miałam termin na 25 października, no i byłam jedną z ostatnich na forum, które urodziły Od połowy września już był czad, bo cały czas się porody sypałyJa chyba "zamknę " wątek . Termin mam 26/27 . Większość z was już dawno po prenatalnych ja mam za 2 tyg gdzieś . Niektóre z was już 15 tydzień mają a ja 10+0 . Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatni
MamusiaDzidziulka
Ja chyba "zamknę " wątek . Termin mam 26/27 . Większość z was już dawno po prenatalnych ja mam za 2 tyg gdzieś . Niektóre z was już 15 tydzień mają a ja 10+0 . Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatni
Ja z om mam termin na 25. Ale możesz urodzić 2 lub 3 tygodnie przed terminem i to już początek października.
Na pewno sporo osób tutaj urodzi we wrześniu. Oby nikt wcześniej.
OnaZmijeczka
Ha ja miałam na połowę września i byłam jedną z ostatnichJa te cztery lata temu miałam termin na 25 października, no i byłam jedną z ostatnich na forum, które urodziły [emoji7] Od połowy września już był czad, bo cały czas się porody sypały [emoji16]
Zapłakana96
Oj biedna współczuję ja akurat w tej ciąży za dużo wymiotów nie miałam tak może z 3 tygodnie mnie tylko męczyło a teraz już tylko czasami rano i wieczorem mi nie dobrze ale nie wymiotuje tak ale w pierwszej ciąży przez 3 miesiące od rana do wieczora wymiotowałam jak kot , buzia cała w popękanych krwinkach masakra... Narzeczony z moją matką wybierali modele sukni ślubnej i kolory wystroju sali a ja kleczalam przy porcelanieJa mam wg OM na 27 października a wg usg mam na 26 października. Na prenatalne musze poczekać do połowy kwietnia. Dopiero jestem na etapie mega mdłości i wymiotów z zwiększona siła także 5 lub 6 dni byłam nie do życia. Dziś wstałam żeby zobaczyć co się w kuchni dzieje i jestem lekko przerażona musze umyć kuchenkę a tak to spoko
Ciezko pogodzić obowiązki gdy ma się bardzo ciężkie dni z mdlosciami ale daje rade mąż dużo dużo pomaga ogólnie to wszystko robi nawet śniadanie mi robi przed pracą i przynosi do łóżka żebym wstawać nie musiała. Ale gdy już pojedzie do pracy muszę sobie radzić sama
Zapłakana96
Swoją drogą to stresujące później jak czekasz na swój poród hahah właściwie się tocząc a widzisz że wszystkie po kolei rodząJa z om mam termin na 25. Ale możesz urodzić 2 lub 3 tygodnie przed terminem i to już początek października.
Na pewno sporo osób tutaj urodzi we wrześniu. Oby nikt wcześniej.
reklama
O matko 3mies nawet nie straszOj biedna współczuję ja akurat w tej ciąży za dużo wymiotów nie miałam tak może z 3 tygodnie mnie tylko męczyło a teraz już tylko czasami rano i wieczorem mi nie dobrze ale nie wymiotuje tak ale w pierwszej ciąży przez 3 miesiące od rana do wieczora wymiotowałam jak kot , buzia cała w popękanych krwinkach masakra... Narzeczony z moją matką wybierali modele sukni ślubnej i kolory wystroju sali a ja kleczalam przy porcelanie
Mi się zaczęło 4tyg temu ale znikło i przyszło z 2tyg temu ale od tygodnia mam mega nasilone ja liczę na to ze to zniknie bo się już zastanawiałam czy nie mam za mało wody w organizmie lub nie brakuje mi elektrolitów bo wszystko wracam no i z czego ta dzidzia urośnie