reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

O matko 3mies nawet nie strasz 😵
Mi się zaczęło 4tyg temu ale znikło i przyszło z 2tyg temu ale od tygodnia mam mega nasilone ja liczę na to ze to zniknie bo się już zastanawiałam czy nie mam za mało wody w organizmie lub nie brakuje mi elektrolitów bo wszystko wracam no i z czego ta dzidzia urośnie
Nie martw się dzidzia weźmie z twojego organizmu😄 mi lekarz kazał mierzyć ciśnienie i sprawdzać czy skóra nie robi się sucha i w razie czego do szpitala na kroplowke z tym że teraz z koronawirusem to szpital raczej odpada. Jak ci się tak będzie utrzymywało to na wizycie powiedz lekarzowi ponoć są specyfiki które powstrzymują te mdłości😄

reklama
Ja chyba "zamknę " wątek .(...) Faktycznie jest mega różnica niby miesiąc a taka różnica pare dziewczyn tutaj tez ma termin na wrzesień wiec ja z końca października to czuje się jak taki wyrzutek ostatni [emoji23]

11 dni po terminie rodziłam. Zamykałam wątek na lutówkach, miałam termin na 18. a urodziłam 1. marca. To nic strasznego być ostatnią. Pierwsze mamusie rodziły już w połowie stycznia [emoji854] nie warto się tak wszystkim stresować

11 dni po terminie rodziłam. Zamykałam wątek na lutówkach, miałam termin na 18. a urodziłam 1. marca. To nic strasznego być ostatnią. Pierwsze mamusie rodziły już w połowie stycznia [emoji854] nie warto się tak wszystkim stresować
Ja się nie stresuje 😉 bardziej tymi moimi mega mdlosciami pomału zaczynam coś robić od ponad tygodnia i tak aż dziwnie.

reklama
Ja mam wg OM na 27 października a wg usg mam na 26 października. Na prenatalne musze poczekać do połowy kwietnia. Dopiero jestem na etapie mega mdłości i wymiotów z zwiększona siła także 5 lub 6 dni byłam nie do życia. Dziś wstałam żeby zobaczyć co się w kuchni dzieje i jestem lekko przerażona musze umyć kuchenkę a tak to spoko
Ciezko pogodzić obowiązki gdy ma się bardzo ciężkie dni z mdlosciami ale daje rade mąż dużo dużo pomaga ogólnie to wszystko robi nawet śniadanie mi robi przed pracą i przynosi do łóżka żebym wstawać nie musiała. Ale gdy już pojedzie do pracy muszę sobie radzić sama

Ja tez koniec października niby wychodzi 22/23 więc razem zamkniemy :)

Do góry