reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, czy którejś z was ktora sprawdzala na stronie ramzi i nub sprawdziły się wyniki odnosnie plci po badaniach ?

Dziewczyny, czy którejś z was ktora sprawdzala na stronie ramzi i nub sprawdziły się wyniki odnosnie plci po badaniach ?
Ja nie bo nie będę na prenatalnych pytać o płeć więc nie sprawdzę tego teraz dam znać dopiero po 20tyg czy tym razem się sprawdziło
Ale tak dla zabawy wrzuciłam tam też zdjęcie z USG córki z wcześniejszej ciąży zeby ich przetestować obstawili 100% dziewczynkę

Dziewczyny ktore sie rzadko odzywaja: odzywajcie sie! Bo watek zamkniety wyjdzie nam z 15 osob na ponad 70.
No ja dopiero dziś czuje się troszku lepiej. Ale cały tydzień było tragicznie wiec dziś nadrabiam. Ja mam termin dopiero na 26/27 październik wiec jestem daleko z tyłu za dziewczynami i niektóre mdłości i wymioty mają dawno za sobą a mnie teraz te niemiłe doświadczenie wyłączyło całkowicie z życia 😔
Ale jestem choć jeszcze do "żywych " nie wróciłam

reklama
Do góry