reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Jak tam po prenatalnych dziewczynki ? Czekamy na relację 🙂
Ja dopiero Was nadrobiłam ;)

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie ☺️☺️ Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami ☺️ Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie 😉

A co do depilacji, to po ciąży/karmieniu (bo nie wiem czy można) robię sobie laser pachy+nogi+głębokie bikini, już postanowiłam 😉

reklama

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie ☺☺ Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami ☺ Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie 😉

A co do depilacji, to po ciąży/karmieniu (bo nie wiem czy można) robię sobie laser pachy+nogi+głębokie bikini, już postanowiłam 😉
Fantastycznie!!!!!!!!!!!!! Obstawiał Ci już lekarz płeć?

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie [emoji5][emoji5] Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami [emoji5] Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie [emoji6]

A co do depilacji, to po ciąży/karmieniu (bo nie wiem czy można) robię sobie laser pachy+nogi+głębokie bikini, już postanowiłam [emoji6]

Och jak cudownie! Wiem co czujesz! Wszystkim z Nas tego życzę aby mogły już odetchnąć, to wspaniałe uczucie [emoji7]

Pięknie! [emoji7] Też się zastanawiałam nad laserem, ale trochę się boje bo mam wrażliwa skórę...

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie [emoji3526][emoji3526] Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami [emoji3526] Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie [emoji6]

A co do depilacji, to po ciąży/karmieniu (bo nie wiem czy można) robię sobie laser pachy+nogi+głębokie bikini, już postanowiłam [emoji6]

Ja sobie robiłam laser i bardzo polecam. Niestety nie dokończyłam na bikini i będe musiala potem zrobic jeszcze parę zabiegów.

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie ☺️☺️ Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami ☺️ Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie 😉

To świetnie że wszystko jest dobrze😄😄😄

reklama
Do góry