reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ile masz głosów na chłopca? masz jakieś na dziewczynkę?
5:1 albo 4:1 już nie pamietam
Ja dopiero Was nadrobiłam ;)

U mnie na prenatalnych wszystko pięknie, maluch 6 cm, wypada na trzy dni starszego czyli 12+4. Przezierność karkowa 1,7 mm, kość nosowa jest, inne parametry też idealnie, także ryzyko wad malutkie [emoji3526][emoji3526] Dodatkowo maluszek ruszał się pięknie, machał rączkami [emoji3526] Odetchnęłam z ulgą dziś zdecydowanie [emoji6]

A co do depilacji, to po ciąży/karmieniu (bo nie wiem czy można) robię sobie laser pachy+nogi+głębokie bikini, już postanowiłam [emoji6]
Super że wszystko ok:) i że masz już za sobą
Co do depilacji w czasie karmienia to można ja robiłam tylko trzeba wiedzieć jaki laser bo nie wszystkimi można
Ale nie pomogło mi ja to jestem jak orangutan więc ciężko trochę

5:1 albo 4:1 już nie pamietamSuper że wszystko ok:) i że masz już za sobą
Co do depilacji w czasie karmienia to można ja robiłam tylko trzeba wiedzieć jaki laser bo nie wszystkimi można
Ale nie pomogło mi ja to jestem jak orangutan więc ciężko trochę
Ja w sumie pachy i bikini mam "uciążliwe", bo na nogach jakoś względnie.. ale myśl, że można w ogóle nie używać maszynki i być ciągle gładka jest jak sen po prostu 😍

Ja w sumie pachy i bikini mam "uciążliwe", bo na nogach jakoś względnie.. ale myśl, że można w ogóle nie używać maszynki i być ciągle gładka jest jak sen po prostu [emoji7]
Ahh marzenie, dla mnie to nie do spełnienia
Ja mam tak że jak rano się depiluje to ok 15.00 już zaczynają się pojawiać włosy. Z weselami jest mega problem bo w połowie muszę iść obrobić pachy
No żenada

Witam się na wieczór,ale lecicie z wpisami [emoji85]
U nas dziś piękna pogoda było w ciągu dnia nawet 16 stopni w cieniu [emoji33] od 10 z córka na dworku trochę ogarnelam w ogrodzie, a mloda wylatała się na tyle ze wkoncu mi zasnęła przed 22 [emoji85] już nie pamietam kiedy tak szybko poszła spać a ja chyba skorzystam i tez się położę [emoji23][emoji23]

Co do depilacji to tez chodzie do time for wax zawsze na brwi i bikini póki co u mnie zamknięty jest punkt.
A co do lasera to mogę polecić taki domowy philips lumea naprawdę fajne efekty daje mimo ze jestem nie systematyczna ale włosy w niektórych miejscach nie rosną już w ogóle albo bardzo słabe i przerzedzone.

Gratuluje maluszków dzisiejszych [emoji2][emoji7]

A ja dziś wypiłam malutką, słabą kawę i przed chwilą znowu zwroty :( już mam dość.. a tu 12+2. Kiedy to się skończy...

O to rzeczywiście masz szaleństwo [emoji85]
Nooo a wiesz co jest najśmieszniejsze?
Że jestem blondynką z niebieskimi oczami
A w teorii powinnam mieć jaśniutkie delikatne włosy :D ha ha ha
Jak byłam mała to miałam brwi jak Breżniew taka mono brew
Moje nastoletnie czasy przypadały na modę na cieniutkie brwi. To sobie wyobraz jak się umeczylam :D
Jejku jak sobie to przypomnę .... Horror
Za to teraz z brwiami mam w drugą stronę bo przez nieumiejętne wyskubywanie ich to zniszczyłam naturalna linie

reklama
Do góry