reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ale powiem wam, że musiałby być naprawde zawzięty żeby tu szperać. Mnie nie było jakieś 3 godziny na forum, wchodze a tu nagle chyba 10 stron do nadrabiania 😂. Któremu facetowi chciałoby się czytać milion stron babskich wywodów 😉

reklama
No trochę mu odbija ale dziecko chce bo w sumie to ja jestem bardziej sceptyczna cp do tej ciąży ale z wiadomych względów..

Współczuje Ci kochana, naprawdę, on wie ile przeszłaś i powinien być tym silnym mężczyzna, bo jego siła to właśnie jego ramie którym Cię wspiera a nie pokazywanie swojej siły i to jeszcze Tobie. Może przesadzam, bardzo mi Ciebie żal ale niestety dlatego, ze również kiedyś ktoś mi sile swoją demonstrował. Trzymaj się, służę rada [emoji6]

Karolinie chyba chodziło nie o wylewanie wiadra pomyj, bo przecież nic złego nie napisała, tylko o to, że facet zobaczy, że sprawdziła płeć dziecka i nam napisała, a on się nie zgadzał na sprawdzenie płci i że z tego powodu będzie przypał, chyba że źle zrozumiałam 😆
Nie ma to znaczenia o co chodziło, bo co druga dziewczyna się po nim przejechala tutaj 😉 wiec wątpię,aby ktokolwiek byl szczęśliwy czytając o sobie na forum.

Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]
Dziwny ten Twój facet [emoji55][emoji50] Serio jakiś kosmita.
To znaczy, że nie odczytasz wyniku, bo on ma taki kaprys? [emoji85][emoji1787]
Karola, no weź....
Dobra, bakłażan. Kumam [emoji41]

Ostatnia edycja:
Ojej to cudownie!! 🥰🥰🥰Oby tak było! A to nie jest tak, że teraz na USG każdy dzidziuś ma wyrostek płciowy, który wygląda jak męski, a dopiero potem z tego robi się odpowiednio penis lub pochwa? Bo tak czytałam i zastanawiam się czego mam się spodziewać :D

Tez tak czytałam, może jeszcze się okaże inaczej. Z tym, ze ten „wypustek” to wyglądał konkretnie, wręcz ewidentnie [emoji23] Ponoć u chłopców skierowany jest do góry a u dziewczynek ku dołowi [emoji846]

Nie ma to znaczenia o co chodziło, bo co druga dziewczyna się po nim przejechala tutaj 😉 wiec wątpię,aby ktokolwiek byl szczęśliwy czytając o sobie na forum.
To akurat powinno być moim zdaniem poza dyskusją, ponieważ taka sytuacja, że mężczyzna kontroluje kobietę w mojej ocenie nie powinna mieć miejsca :) To tak jakby chciał czytać smsy lub wiadomości na Facebooku z przyjaciółką. Każda kobieta ma prawo do prywatności, tak jak i każdy mężczyzna - oni przecież też piszą i rozmawiają z kolegami, ale oczywiście ich sprawdzać nie można 🤪

Tez tak czytałam, może jeszcze się okaże inaczej. Z tym, ze ten „wypustek” to wyglądał konkretnie, wręcz ewidentnie [emoji23] Ponoć u chłopców skierowany jest do góry a u dziewczynek ku dołowi [emoji846]
Tak też czytałam :) No obym cokolwiek usłyszała za te 1,5 tyg byłoby super, nawet jakby to były tylko przypuszczenia, to fajnie coś takiego usłyszeć :)

reklama
Do góry