reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ale powiem wam, że musiałby być naprawde zawzięty żeby tu szperać. Mnie nie było jakieś 3 godziny na forum, wchodze a tu nagle chyba 10 stron do nadrabiania 😂. Któremu facetowi chciałoby się czytać milion stron babskich wywodów 😉

reklama
No trochę mu odbija ale dziecko chce bo w sumie to ja jestem bardziej sceptyczna cp do tej ciąży ale z wiadomych względów..

Współczuje Ci kochana, naprawdę, on wie ile przeszłaś i powinien być tym silnym mężczyzna, bo jego siła to właśnie jego ramie którym Cię wspiera a nie pokazywanie swojej siły i to jeszcze Tobie. Może przesadzam, bardzo mi Ciebie żal ale niestety dlatego, ze również kiedyś ktoś mi sile swoją demonstrował. Trzymaj się, służę rada [emoji6]

Karolinie chyba chodziło nie o wylewanie wiadra pomyj, bo przecież nic złego nie napisała, tylko o to, że facet zobaczy, że sprawdziła płeć dziecka i nam napisała, a on się nie zgadzał na sprawdzenie płci i że z tego powodu będzie przypał, chyba że źle zrozumiałam 😆
Nie ma to znaczenia o co chodziło, bo co druga dziewczyna się po nim przejechala tutaj 😉 wiec wątpię,aby ktokolwiek byl szczęśliwy czytając o sobie na forum.

Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]
Dziwny ten Twój facet [emoji55][emoji50] Serio jakiś kosmita.
To znaczy, że nie odczytasz wyniku, bo on ma taki kaprys? [emoji85][emoji1787]
Karola, no weź....
Dobra, bakłażan. Kumam [emoji41]

Ostatnia edycja:
Ojej to cudownie!! 🥰🥰🥰Oby tak było! A to nie jest tak, że teraz na USG każdy dzidziuś ma wyrostek płciowy, który wygląda jak męski, a dopiero potem z tego robi się odpowiednio penis lub pochwa? Bo tak czytałam i zastanawiam się czego mam się spodziewać :D

Tez tak czytałam, może jeszcze się okaże inaczej. Z tym, ze ten „wypustek” to wyglądał konkretnie, wręcz ewidentnie [emoji23] Ponoć u chłopców skierowany jest do góry a u dziewczynek ku dołowi [emoji846]

Nie ma to znaczenia o co chodziło, bo co druga dziewczyna się po nim przejechala tutaj 😉 wiec wątpię,aby ktokolwiek byl szczęśliwy czytając o sobie na forum.
To akurat powinno być moim zdaniem poza dyskusją, ponieważ taka sytuacja, że mężczyzna kontroluje kobietę w mojej ocenie nie powinna mieć miejsca :) To tak jakby chciał czytać smsy lub wiadomości na Facebooku z przyjaciółką. Każda kobieta ma prawo do prywatności, tak jak i każdy mężczyzna - oni przecież też piszą i rozmawiają z kolegami, ale oczywiście ich sprawdzać nie można 🤪

Tez tak czytałam, może jeszcze się okaże inaczej. Z tym, ze ten „wypustek” to wyglądał konkretnie, wręcz ewidentnie [emoji23] Ponoć u chłopców skierowany jest do góry a u dziewczynek ku dołowi [emoji846]
Tak też czytałam :) No obym cokolwiek usłyszała za te 1,5 tyg byłoby super, nawet jakby to były tylko przypuszczenia, to fajnie coś takiego usłyszeć :)

reklama
Do góry