joannau91
Fanka BB :)
No i na ostatniej wizycie stwierdził że być może robi się jakiś krwiak,że tak wygląda ale mam dalej brać leki i leżećPrzed zajęciem w ciążę byłam na duphaston żeby uregulować miesiączki. Zrobiłam test i przyspieszylam wizyte u gin. Bo tabletki się skończyły. Wtedy był 5tydz.widac było tylko pęcherzyka i jakieś niepokojące zmiany w macicy na usg,lekarz ustalił kolejną wizytę 2tyg.pozniej. 7+3 dziecko już było widac ale mialam jakieś dziwne plemienia do tego na cytologia wyszły jakieś komórki zapalne ale lekarz stwierdził że wszystko dobrze.kolejna wizyta była w trakcie 8tyg. Usg przez brzuch żeby nie prowokować plamien.wszystko było dobrze,kolejna wizyta 9+3 wszystko dalej w normie ale później znowu plamienia i uplawy... mam nadzerke być może to kwestia tego ale pewności nie ma.lekarz kazal brac acard od 01.04 ze wzgledu na odklejenie lozyska w tej ciazy ktora byla rozwiazana przez cc miesiąc przed terminem.obecnie biore dalej duphaston no i leki na tarczyce.teraz mam wizytę 12+3 i muszę lekarza wypytac o wszystko.