reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ciekawa jestem jak się sprawdzi to z obstawianiem płci u nas na forum, ale z tego co widzę, to na razie tym co miały usg i lekarz już obstawiał, to ich prognozy się pokrywają. :)

Ostatnia edycja:
No i super! Przyjdą lepsze dni, lato, to pochodzimy po sklepach i kupi się wszystko,co będzie nam potrzebne. Póki co nawet o tym nie myślę,bo sytuacja w ogóle mnie nie nastraja, a zakupy internetowe jakoś mnie tak nie kręcą, jak normalne w sklepie [emoji846] zamówiłam wczoraj jeansy z H&M dla siebie,mam nadzieję,ze trafiłam z rozmiarem [emoji6]

Będziesz zadowolona jeśli trafisz z rozmiarem, wg mnie rozmiarówka zawyżona, choć może jak brzusio trochę urośnie to będą lepiej się trzymać. Są miękkie i wygodne [emoji846]

Pytanie za sto punktów do dziewczyn ktore paliły papierosy rzucilyscie juz na 100% czy jeszcze raz na jakis czas sie zdarzy
O nie ma na szczęście udało się odrazu jak wynik bety zobaczyłam 10 dni po owu i w tym momencie to był mój ostatni papieros. Bardzo się cieszę że jestem takim zuhem bo w pierwsze ciąży nie było tak łatwo.

reklama
Do góry