reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2020

u mnie 2 lata różnicy, ubranka też mam i tak mysle ze wspólne zabawy samochodami czy w piaskownicy będą ok.. ale gdzies w glowie te sukienki siedzą [emoji23]
Mam to samo [emoji1787] są plusy i minusy... U nas będzie równo 3 lata jak się maluch urodzi... Z jednej strony fajnie parke, z drugiej... Tyle rzeczy się zmarnuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Będziesz zadowolona jeśli trafisz z rozmiarem, wg mnie rozmiarówka zawyżona, choć może jak brzusio trochę urośnie to będą lepiej się trzymać. Są miękkie i wygodne [emoji846]
Tak, z hm zawyzona zarówno dziecięca (oprócz kilku wyjątków) i dorosłych też

Jak opisywalyscie te zdjęcia?
Ja nie widzę tam innych postów

Ja dodałam tak
IMG_2020.JPG

Ja dałam 3 zdjęcia bo ktoś mi napisał żebym dała inne zdjęcie. Wiec dałam 7+1, 8+4 i 6+2. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość aż dzidzia sama pokaże co ma między nogami 😉

reklama
Do góry