reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

u mnie 2 lata różnicy, ubranka też mam i tak mysle ze wspólne zabawy samochodami czy w piaskownicy będą ok.. ale gdzies w glowie te sukienki siedzą [emoji23]
Ja też marzyłam o córce, ale raczej będzie synek. W naszym przypadku miedzy dziećmi będzie 4,5 roku różnicy, wiec gdyby doszła jeszcze różnica płci, to myślę że miały by ze sobą średni kontakt.. Wiec dla synka to super że braciszek. No i będę miec ubranka i tony zabawek po chłopcu, a kryzys się zapowiada [emoji6]

reklama
Wracamy z badań krwi prenatalnych, za tydzień usg, trzymajcie kciuki. Trochę pobolewa mnie brzuch z prawej strony, ale nie chce się wkrecac i tłumacze sobie, że rosne w środku i się coś przesuwa. 😊

U nas 4 lata różnicy będą.Rozdalam chyba wszystko co jest potrzebne dla dziecka do 2 lat więc mam nadzieję że chociaż część z tych rzeczy do mnie wroci:-)

Dobry wieczór Dziewczyny/Kobietki. Krótko tu byłam, ale jesteście fantastyczne! Ja po dzisiejszej wizycie u ginekolog muszę się z Wami pożegnać :-( niestety nie widać serduszka i zarodek od czwartku nie urósł... dostałam skierowanie do szpitala :-( nic z tego nie będzie... do tego powiedziała, że nie wie czy to się nie rozwija w bliznie po cc. Jestem załamana i do tego bardzo się boję...szpital... Będę sama jak palec, bez odwiedzin, do tego ten koronawirus i ciężkie dni :-( buziaki dla Was! Trzymam kciuki za Was! Trzymajcie się QUOTE]Bardzo mi przykro :( tule mocno!

Ja dodałam wczoraj to dostałam odpowiedź od jednej mod. Że chłopiec od drugiej że dziewczynka A od trzeciej że nie jest pewna i może być tak i tak 😂 A swoją drogą dziś od rana jakieś bóle,kłucie w pachwinach i drobne plamienie... znowu ... 😱
Lepiej dzisiaj polegiwac plamienia się zdarzają ale lepiej się oszczędzać😄

Pytanie za sto punktów do dziewczyn ktore paliły papierosy rzucilyscie juz na 100% czy jeszcze raz na jakis czas sie zdarzy
Ja palilam i to nawet niecałą paczkę dziennie i nagle zaczęła mnie masakrycznie boleć głowa jak palilam i hahah dwie kreski więc od razu przestałam a teraz nie mogę znieść zapachu fajek więc nie miałam problemu z rzuceniem a w pierwszej ciąży rzucałam powoli.

reklama
Do góry