reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Pytanie za sto punktów do dziewczyn ktore paliły papierosy rzucilyscie juz na 100% czy jeszcze raz na jakis czas sie zdarzy
Paliłam paczkę słabych slimów dziennie do 7 tyg. ciąży.
W jednym momencie mnie odrzuciło i od fajek i od kawy.
Nie tykam do dziś.

W poprzednich ciążach w ogóle nie paliłam. Tu miałam inne plany początkowo, więc się nie oszczędzałam.

ja dodalam zdjęcia na forum i narazie z tego co piszą to chłopak.. nie mniej jednak nie trace nadzieji na dziewczynkę :)
w sumie niby bym chciała dziewczynkę ale mieć 2 chłopaków to pod wzgledem wspólnych zabaw było by łatwiejsze...

ja dodalam zdjęcia na forum i narazie z tego co piszą to chłopak.. nie mniej jednak nie trace nadzieji na dziewczynkę :)
w sumie niby bym chciała dziewczynkę ale mieć 2 chłopaków to pod wzgledem wspólnych zabaw było by łatwiejsze...
Ja też marzyłam o córce, ale raczej będzie synek. W naszym przypadku miedzy dziećmi będzie 4,5 roku różnicy, wiec gdyby doszła jeszcze różnica płci, to myślę że miały by ze sobą średni kontakt.. Wiec dla synka to super że braciszek. No i będę miec ubranka i tony zabawek po chłopcu, a kryzys się zapowiada 😉

reklama
Do góry