reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No wlasnie swieta w dresie [emoji23] chyba jedynie przez skype ... ot sie porobilo :)
Ja przy okazji zakupów spodni też je kupiłam, bo koleżanka mega polecała, że są super, ale jeszcze nie miałam okazji założyć [emoji6] Myślałam, że będą do świątecznych sukienek, ale w obecnej sytuacji, to święta szykują się w Krakowie w dresie [emoji849]

Hej ja mialam i generalnie przesuneli mi wizyte na szybciej o 2 dni.. bylam jedna osoba w środku w sensie w przychodni.. mega środki ostroznosci plus wypisanie karty informującej o kontakcie z osoabmi z zagranicy i ewentualnym pobycie..
To znowu ja proszę o odpowiedź, może któraś z Was jest lub była przed usg genetycznym w czasie koronowirusa i też się wypowie
[emoji120][emoji120][emoji120]

Ja mam nadzieje ze nie bede musiala przesunac... mam taki kaszel i katar caly czas od alergii ze musze wyblagac o jakieś antyalergiczne bo inhalacje itp nie pomagaja...
Hej ja mialam i generalnie przesuneli mi wizyte na szybciej o 2 dni.. bylam jedna osoba w środku w sensie w przychodni.. mega środki ostroznosci plus wypisanie karty informującej o kontakcie z osoabmi z zagranicy i ewentualnym pobycie..

Dzięki za odpowiedź :-) ja też duphaston i leżeć. Jak się pokrzątam po domu to też jest gorzej później. Dopiero jutro mam lekarza zeby potwierdzić serduszko i się mega stresuje.

Nigdzie nie jest napisane, że forum ma mieć pozytywny wydźwięk. Są kobiety po przejściach, poronieniach i one mają cicho siedzieć, bo Ty nie masz ochoty tego czytać? Zrobiłoby się o wiele milej gdyby ciagle ktoś nie narzucał tematów o których wolno/nie wolno pisac. Z ciążą wiążą się różne obawy, wątpliwości, złe samopoczucia, a czasem także niestety to najgorsze. Po to powinno być forum, żebyśmy mogły porozmawiać o wszystkim i o pierdołach i ważnych rzeczach. Jak ktoś nie ma ochoty pewnych rzeczy czytać, to niech ich nie czyta, a nie narzuca innym, że mają tego nie pisać.
Pozytywny wydźwięk w sensie że powinnysmy się wspierać,doradzać,szanować, wyrazac swoje zdanie nie obrażające innych,a nie ponizac,czy przesmiewac czyjeś poglądy.

Dzięki za odpowiedź :-) ja też duphaston i leżeć. Jak się pokrzątam po domu to też jest gorzej później. Dopiero jutro mam lekarza zeby potwierdzić serduszko i się mega stresuje.
Wiem co czujesz. Też tak wyczekiwalam na potwierdzenie serca. Będzie dobrze, musimy polegać na swojej psychice, bo myślenie to dużo w tym całym procesie. Poza tym, nie martw się na zapas;)

reklama
To znowu ja proszę o odpowiedź, może któraś z Was jest lub była przed usg genetycznym w czasie koronowirusa i też się wypowie
[emoji120][emoji120][emoji120]
Ja miałam kilka dni temu, dzień wcześniej dzwonili, żeby potwierdzić, że będę. Musiałam być sama, bez partnera. Przed wejściem do gabinetu odkazić ręce [emoji6]

Do góry