Dareczka86
Fanka BB :)
Ja tak samo. MinimalizmJa po prostu jakas staroswiecka w tych kwestiach jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo. MinimalizmJa po prostu jakas staroswiecka w tych kwestiach jestem
Ja przy okazji zakupów spodni też je kupiłam, bo koleżanka mega polecała, że są super, ale jeszcze nie miałam okazji założyć [emoji6] Myślałam, że będą do świątecznych sukienek, ale w obecnej sytuacji, to święta szykują się w Krakowie w dresie [emoji849]
To znowu ja proszę o odpowiedź, może któraś z Was jest lub była przed usg genetycznym w czasie koronowirusa i też się wypowie
[emoji120][emoji120][emoji120]
Hej ja mialam i generalnie przesuneli mi wizyte na szybciej o 2 dni.. bylam jedna osoba w środku w sensie w przychodni.. mega środki ostroznosci plus wypisanie karty informującej o kontakcie z osoabmi z zagranicy i ewentualnym pobycie..
Pozytywny wydźwięk w sensie że powinnysmy się wspierać,doradzać,szanować, wyrazac swoje zdanie nie obrażające innych,a nie ponizac,czy przesmiewac czyjeś poglądy.Nigdzie nie jest napisane, że forum ma mieć pozytywny wydźwięk. Są kobiety po przejściach, poronieniach i one mają cicho siedzieć, bo Ty nie masz ochoty tego czytać? Zrobiłoby się o wiele milej gdyby ciagle ktoś nie narzucał tematów o których wolno/nie wolno pisac. Z ciążą wiążą się różne obawy, wątpliwości, złe samopoczucia, a czasem także niestety to najgorsze. Po to powinno być forum, żebyśmy mogły porozmawiać o wszystkim i o pierdołach i ważnych rzeczach. Jak ktoś nie ma ochoty pewnych rzeczy czytać, to niech ich nie czyta, a nie narzuca innym, że mają tego nie pisać.
Wiem co czujesz. Też tak wyczekiwalam na potwierdzenie serca. Będzie dobrze, musimy polegać na swojej psychice, bo myślenie to dużo w tym całym procesie. Poza tym, nie martw się na zapasDzięki za odpowiedź :-) ja też duphaston i leżeć. Jak się pokrzątam po domu to też jest gorzej później. Dopiero jutro mam lekarza zeby potwierdzić serduszko i się mega stresuje.
Tak zgadza się ;-) cierpliwie czekać i leżeć i odpoczywać...Wiem co czujesz. Też tak wyczekiwalam na potwierdzenie serca. Będzie dobrze, musimy polegać na swojej psychice, bo myślenie to dużo w tym całym procesie. Poza tym, nie martw się na zapas
Ja miałam kilka dni temu, dzień wcześniej dzwonili, żeby potwierdzić, że będę. Musiałam być sama, bez partnera. Przed wejściem do gabinetu odkazić ręce [emoji6]To znowu ja proszę o odpowiedź, może któraś z Was jest lub była przed usg genetycznym w czasie koronowirusa i też się wypowie
[emoji120][emoji120][emoji120]