8Ania8
Fanka BB :)
Twoja wypowiedź, że Dita chce zabić swoje dziecko nadaje się moim zdaniem na zbanowanie. I to dopiero jest naruszenie regulaminu. Zastanów się co piszesz. Gdy dziecko ma ciężkie wady genetyczne (nie masz widac pojęcia jakie mogą być, czasem dziecko rodzi się i od razu w męczarniach umiera), na szczęście póki co w tym kraju mamy prawo do TERMINACJI ciąży. Terminacja nie ma nic wspólnego z zabiciem dziecka.Dokładnie każdy ma prawo mieć do swojego zdania ale z szacunkiem do drugiej osoby bo ostatnio to koleżanka ditta szacunku nie miała wyraziła zdanie moim zdaniem bardzo wulgarny sposób i w jednym zdaniu złamała regulamin BB dwa razy . Oczywiście można każda może wyrazić swoje zdanie ale z szacunkiem do drugiej dziewczyny to ze któraś ma odmienne zdanie nie oznacza ze ma nadawać na kościoły bo mnie to urazilo np to ze ditta chce zabić swoje dziecko jak będzie chore lub coś z genetyka czy co kolwiek nie musi tu aż tak ostro tego pokazywać ze kanibal itp itd może wyrazić swoje zdanie ale nie nadając tu na kościoły no sorry jak dla mnie dziewczyna przegiela nie jeden raz .
Nie wiem też co Wy macie z tym nadawaniem na kościoły, przecież ona nie napisała, że wszyscy katolicy są fanatykami ani nic z tych rzeczy. Ja jestem wierząca i mnie jej wypowiedź nie uraziła. Ma rację, że trafiają się lekarze fanatycy, katolicy fanatycy, księża fanatycy i ludzie fanatycy. W każdej grupie społecznej znajdą się tacy ludzie. Tak jak jest mnóstwo przecudownych księży, lekarzy itp. Ona nie napisała tego do nikogo bezpośrednio, tylko, że cieszy się, ze trafiła na lekarza, który nie narzuca jej swoich poglądów.
I mogłabyś wyjaśnić o jakich niby kanibalach Dita pisała?
Ostatnia edycja: