reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

@Ania7812 myślę, że obraziłaś, bo dziewczyny napisały to wprost. Nie podałaś faktów tylko ocenę, to samo zrobiła wcześniej Dita w części swojej wypowiedzi i za to zwróciłam jej uwagę. I masz rację co do szacunku dla poglądów innych i dlatego ufam, że będziesz się również tego trzymać.

@PaulinaRP ciebie również poproszę przejdź z @Asia28BK na priva, skoro nie potraficie opuścic i czujecie głęboką potrzebę , żeby sobie dowalać. Wasze prawo, ale znikacie z otwartego. Teraz.

reklama
Hej a pamiętacie z poprzednich ciąż jakie ubranko kupiliście jako pierwsze i w jakim rozmiarze?

Mi się tak przypomniało że jak byłam w 5 miesiącu to kupiłam w Lidlu na promocji skarpety, skarpety bo tylko do tego się dopchalam a chciałam koniecznie coś kupić.
I wydawało mi się że kupuje dla noworodka a potem sprawdziłam rozmiar i był 18-20 miesięcy a mi się takie malutkie wydawały i myślałam że tak na miesięczne dziecko będzie.
Potem się okazało że te skarpetki to na takiego noworodka jak rajstopy...
:) Takie miałam pojęcie

Oj nie pamietam ale od wejscia bylo za male [emoji23]
Hej a pamiętacie z poprzednich ciąż jakie ubranko kupiliście jako pierwsze i w jakim rozmiarze?

Mi się tak przypomniało że jak byłam w 5 miesiącu to kupiłam w Lidlu na promocji skarpety, skarpety bo tylko do tego się dopchalam a chciałam koniecznie coś kupić.
I wydawało mi się że kupuje dla noworodka a potem sprawdziłam rozmiar i był 18-20 miesięcy a mi się takie malutkie wydawały i myślałam że tak na miesięczne dziecko będzie.

Ja kupiłam body w Lidlu rozmiar 74/80, bo innych nie było :) syn teraz nosi, a ma prawie rok.
Te z Lidla mają zawyżoną rozmiarówkę.
Temat wyprawki jest przyjemny, już nie mogę się doczekać. Chociaż większość rzeczy mam :)

Spodnie jeansowe w rozmiarze 56. Ani razu nie ubrałam ich dziecku 😅 kto kupuje jeansy noworodkowi? Hahha chyba tylko pierworódka, która nie wie jeszcze, że te ładne małe ubranka są kompletnie niepraktyczne 🤦‍♀️ Teraz jeszcze nic nie kupiłam, ale mój wzrok intensywnie przyciągają małe skarpetki 😁

Spodnie jeansowe w rozmiarze 56. Ani razu nie ubrałam ich dziecku [emoji28] kto kupuje jeansy noworodkowi? Hahha chyba tylko pierworódka, która nie wie jeszcze, że te ładne małe ubranka są kompletnie niepraktyczne [emoji2356] Teraz jeszcze nic nie kupiłam, ale mój wzrok intensywnie przyciągają małe skarpetki [emoji16]
O tak, niby jeszcze za wcześnie ale już mnie kusi aby kupić takie małe skarpetki

Przy pierwszym porodzie miałam ubranka na 56 ale i tak były na córkę za duże. Maz szybko biegł po kilka par mniejszych bodów ,maleńka czapeczke itp. A przy drugim porodzie Rom.56 był za mały na córkę więc szybkie pranie większych ciuszkow 😂

reklama
To ja tylko mysle o takich rzeczach jak butelki i tetrówki bo fajne zestawy za niewielkie pieniadze poznajdywalam [emoji23]

Do góry