reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie z brzuszkiem to zależy czy akurat danego dnia jem czy wszystko zwracam 🤢 jestem bardzo szczupła i od początku ciąży niestety jeszcze bardziej schudłam, ale od 7tc śmigam już w spodniach ciążowych z h&m, co to jest za komfort noszenia! 😁

reklama
Dziewczyny moje kochane proszę było miło sympatycznie. Nie bylo mnie z 3h na forum i tu tak nie przyjemnie.
Proszę was bardzo.
To jest forum i uwazam, ze na każdy temat mozna tutaj porozmawiac od wiary po aborcję.. wiem, ze moze ten temat jest bardziej niewygodny ale zycie definuje nas w roznych momentach życia co nie oznacza, ze ja czy ty jesteśmy lepsze czy gorsze. Wiara również nie określa kto jest gorszy, a kto lepszy. Nie bede bronic ani Ditty, ktora może slowem kata cos tam ( nawet nie wiedzialam, że takie słowo istnieje) i innymi słowami obraziła osoby wierzące ale też nie bede bronic Ani bo pisząc, ze ktos chce kogoś zabić jest tez po nizej pasa, a jako osoba wierzaca nie powinno sie na kogos rzucać z pazurami bo na to tez jest okreslenie.

Jest nas pond 60 i zawsze komus sie nie spodoba to w jaki sposób sie ktos wyraża.

Ditta jest bezposrednia i wyraża sie w dosadny sposób
Ania jest wrazliwa i czuje odrazę do terminacji
Ale przez to zadna z nas juz sie nie przyzna do mysli o aborcji ani o tym ze jest bardzo wierzaca...będziemy się bac ataku, a ja chce miec prawo napisania, ze watpie albo ze mam takie mysli i chce miec w was wsparcie..

Bardzo prosze dużo czasu poswiecam na tabelke i wasze sprawy zeby teraz sie stad od meldowac

STOP.
Ania7812
proszę, żebyś się zatrzymała. Każda z osób na tym forum ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Rozumiem i szanuję, że wiara jest dla ciebie istotna i dlatego przypominam Ci co napisano:

Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2 Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. 3 Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?

I proszę zostaw już wypowiedź Dity w spokoju. Ta sprawa została zamknięta.

@Asia28BK i @PaulinaRP czy jesteście w stanie odpuścić? Być może babyboom nie jest dla was dobrym wyborem? Potrzebujecie sobie coś wyjaśnić - zróbcie to na priva, a naprawdę cała grupa nie musi brać w tym udziału.

@Asia28BK naprawdę? Podkabluj adminowi? Co to w ogóle jest za sposób prowadzenia rozmowy?
Myślę, że swoimi postami nikogo nie obraziłam.Przepraszam ,ale ja też nie mam ochoty peewnych tematow które są tu roztrzasane czytać, forum ma dotyczyc ciąży i mieć pozytywny wydźwięk, i kazdyvpoglad powinien byc uszanowaby czyż nie tak? Jeśli każda z nas by o tym pamiętała to naprawdę zrobiło by się tu o wiele milej.

Nooo ja właśnie szukam jakiś wygodnych ciążowek. Ale chyba wstrzymam się do badań 01.04 bo ciągle jakaś niepewność mnie trzyma po wszystkich przejściach :( co do wagi,nie przytylam ale w spodnie się już żadne nie mieszcze bo brzuszek jako taki juz jest :) obecnie równo 11tyg

reklama
Wiecie co, choć rzadko się udzielam, to regularnie czytam wpisy i powiem, że niektóre wypowiedzi są straszne, okrutne i nastawione jedynie na wbicie szpili drugiej osobie. Niestety, ale coraz mniej jest tej przyjemnej atmosfery, w której można podzielić się każdą swoją opinią, uwagą, przemyśleniami. Kurczaki, teraz są takie dziwne czasy, a zamiast jakoś wspierać się, tworzyć fajne miejsca z fajnymi ludźmi, w tym przypadku świetnymi kobietkami, które różnią się między sobą (ale to nie znaczy, że są gorsze lub lepsze), to inicjuje się takie mało sympatyczne sytuacje:/i to w jakim celu?:(

Do góry