reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Niektóre z nas już mają 12-13 tydzień, to musi być chyba coś tam widać, choćby mini mini 😉 U mnie 11+3 i delikatny brzuszek jest, a w spodnie nie wchodzę od 8 tygodnia gdzieś 😉 Patrząc na zdjęcia z poprzedniej ciąży (miałam termin na koniec października), to brzuszek pojawił się w kwietniu/maju ☺

Ja ze spodniami mam tak, że w 4-5 tygodniu nie miałam szansy ich zapiąć. Teraz mam :) Nie schudłam wcale ale w terminie tej pierwszej brakującej miesiączki miałam brzuch jak balon...

reklama
reklama
STOP.
Ania7812
proszę, żebyś się zatrzymała. Każda z osób na tym forum ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Rozumiem i szanuję, że wiara jest dla ciebie istotna i dlatego przypominam Ci co napisano:

Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2 Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. 3 Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?

I proszę zostaw już wypowiedź Dity w spokoju. Ta sprawa została zamknięta.

@Asia28BK i @PaulinaRP czy jesteście w stanie odpuścić? Być może babyboom nie jest dla was dobrym wyborem? Potrzebujecie sobie coś wyjaśnić - zróbcie to na priva, a naprawdę cała grupa nie musi brać w tym udziału.

@Asia28BK naprawdę? Podkabluj adminowi? Co to w ogóle jest za sposób prowadzenia rozmowy?

Do góry