reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie z brzuszkiem to zależy czy akurat danego dnia jem czy wszystko zwracam 🤢 jestem bardzo szczupła i od początku ciąży niestety jeszcze bardziej schudłam, ale od 7tc śmigam już w spodniach ciążowych z h&m, co to jest za komfort noszenia! 😁

reklama
Dziewczyny moje kochane proszę było miło sympatycznie. Nie bylo mnie z 3h na forum i tu tak nie przyjemnie.
Proszę was bardzo.
To jest forum i uwazam, ze na każdy temat mozna tutaj porozmawiac od wiary po aborcję.. wiem, ze moze ten temat jest bardziej niewygodny ale zycie definuje nas w roznych momentach życia co nie oznacza, ze ja czy ty jesteśmy lepsze czy gorsze. Wiara również nie określa kto jest gorszy, a kto lepszy. Nie bede bronic ani Ditty, ktora może slowem kata cos tam ( nawet nie wiedzialam, że takie słowo istnieje) i innymi słowami obraziła osoby wierzące ale też nie bede bronic Ani bo pisząc, ze ktos chce kogoś zabić jest tez po nizej pasa, a jako osoba wierzaca nie powinno sie na kogos rzucać z pazurami bo na to tez jest okreslenie.

Jest nas pond 60 i zawsze komus sie nie spodoba to w jaki sposób sie ktos wyraża.

Ditta jest bezposrednia i wyraża sie w dosadny sposób
Ania jest wrazliwa i czuje odrazę do terminacji
Ale przez to zadna z nas juz sie nie przyzna do mysli o aborcji ani o tym ze jest bardzo wierzaca...będziemy się bac ataku, a ja chce miec prawo napisania, ze watpie albo ze mam takie mysli i chce miec w was wsparcie..

Bardzo prosze dużo czasu poswiecam na tabelke i wasze sprawy zeby teraz sie stad od meldowac

STOP.
Ania7812
proszę, żebyś się zatrzymała. Każda z osób na tym forum ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Rozumiem i szanuję, że wiara jest dla ciebie istotna i dlatego przypominam Ci co napisano:

Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2 Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. 3 Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?

I proszę zostaw już wypowiedź Dity w spokoju. Ta sprawa została zamknięta.

@Asia28BK i @PaulinaRP czy jesteście w stanie odpuścić? Być może babyboom nie jest dla was dobrym wyborem? Potrzebujecie sobie coś wyjaśnić - zróbcie to na priva, a naprawdę cała grupa nie musi brać w tym udziału.

@Asia28BK naprawdę? Podkabluj adminowi? Co to w ogóle jest za sposób prowadzenia rozmowy?
Myślę, że swoimi postami nikogo nie obraziłam.Przepraszam ,ale ja też nie mam ochoty peewnych tematow które są tu roztrzasane czytać, forum ma dotyczyc ciąży i mieć pozytywny wydźwięk, i kazdyvpoglad powinien byc uszanowaby czyż nie tak? Jeśli każda z nas by o tym pamiętała to naprawdę zrobiło by się tu o wiele milej.

Nooo ja właśnie szukam jakiś wygodnych ciążowek. Ale chyba wstrzymam się do badań 01.04 bo ciągle jakaś niepewność mnie trzyma po wszystkich przejściach :( co do wagi,nie przytylam ale w spodnie się już żadne nie mieszcze bo brzuszek jako taki juz jest :) obecnie równo 11tyg

reklama
Wiecie co, choć rzadko się udzielam, to regularnie czytam wpisy i powiem, że niektóre wypowiedzi są straszne, okrutne i nastawione jedynie na wbicie szpili drugiej osobie. Niestety, ale coraz mniej jest tej przyjemnej atmosfery, w której można podzielić się każdą swoją opinią, uwagą, przemyśleniami. Kurczaki, teraz są takie dziwne czasy, a zamiast jakoś wspierać się, tworzyć fajne miejsca z fajnymi ludźmi, w tym przypadku świetnymi kobietkami, które różnią się między sobą (ale to nie znaczy, że są gorsze lub lepsze), to inicjuje się takie mało sympatyczne sytuacje:/i to w jakim celu?:(

Do góry