reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W sensie, że nagle pojawia się znikąd kobitka i pisze, że złamany w 2 pkt regulamin bb.. Nie mozna zobaczyć tej osoby postów ani odp na posty
Hmm? W sensie? Jak to ?Nie mam zielonego pojecia, dopiero będą dzwonić to wam opowiem jak to wygląda. Pewnie tylko siedzenie w domu i tyle Nooo niech jedna chociaż dla mnie zostanie :D bo tu zaraz wszystkie zostaną wybrane

Pracuje pracuje.. czekam do kwietnia na rozstrzygnięcie mojego raportu o przeniesienie jak bedzie pozytywnie to bede pracować do porodu już sie śmiałam, ze mnie służbową kartetką zabiorą, a jak negatywnie to pewnie do maja i ide na l4.. wydział ok nie moge narzekać.. ale naczelnik raczej nie zrozumie.
A Ty pracujesz poki co? Mam nadzieje ze chociaz jakis spokojny wydzial?

To pewnie Opiekun forum :) trochę nizej niz admin :) bynajmniej tak rozumiem OP przy nicku.
W sensie, że nagle pojawia się znikąd kobitka i pisze, że złamany w 2 pkt regulamin bb.. Nie mozna zobaczyć tej osoby postów ani odp na posty
A kolejna sprawa jest to ze u nas nie ma moderatora zadnego, wiec nie ma nikogo kto by pilnowal porzadku. Zalozycielka watku rodzi w sierpniu :)

To trzymam kciuki za pozytywne dla Ciebie rozpatrzenie sprawy :)
Pracuje pracuje.. czekam do kwietnia na rozstrzygnięcie mojego raportu o przeniesienie jak bedzie pozytywnie to bede pracować do porodu już sie śmiałam, ze mnie służbową kartetką zabiorą, a jak negatywnie to pewnie do maja i ide na l4.. wydział ok nie moge narzekać.. ale naczelnik raczej nie zrozumie.

reklama
Zobacz załącznik 1094372Zobacz załącznik 1094373Zobacz załącznik 1094374Zobacz załącznik 1094375

Witam się w pierwszy dzień wiosny. Wczoraj odwołali mi wizytę na NFZ ale udało się prywatnie na szybko zapisać [emoji1374] jesteśmy po wizycie i wszystko jest super jaszczurka ma 5,2 cm według om 11+3 usg 11+6. Młode bardzo ruchliwe nie dało się zrobić ładnych zdjęć następne usg prywatne mam 27.03. Na 70% dziewucha :)
Gratulacje ☺️☺️☺️ Same dziewczynki się szykują na forum ♥️

Do góry