reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Termin mam na 5października, prenatalne w środę. Trzymajcie kciuki.
Będą kciuki! Sama też wtedy mam prenatalne [emoji3526]
Zobacz załącznik 1094372Zobacz załącznik 1094373Zobacz załącznik 1094374Zobacz załącznik 1094375

Witam się w pierwszy dzień wiosny. Wczoraj odwołali mi wizytę na NFZ ale udało się prywatnie na szybko zapisać [emoji1374] jesteśmy po wizycie i wszystko jest super jaszczurka ma 5,2 cm według om 11+3 usg 11+6. Młode bardzo ruchliwe nie dało się zrobić ładnych zdjęć następne usg prywatne mam 27.03. Na 70% dziewucha :)
Super [emoji7][emoji7]dziewczynki mam zdominują wątek :D

Czy mi sie wydaje czy ktoś naskarżył do admina? Akceptuję wszystko i wszystkich ale szczyt szczytów coś takiego!
Hmm? W sensie? Jak to ?
Kwarantanna w domu? Jak to wygląda? Lepiej tak niż mielibyscie się zarażać na wzajem[emoji4]
Nie mam zielonego pojecia, dopiero będą dzwonić to wam opowiem jak to wygląda. Pewnie tylko siedzenie w domu i tyle
No no statystyki chyba nam poki co same dziewuchy pokazuja ;) cudowne wiesci :)
Nooo niech jedna chociaż dla mnie zostanie :D bo tu zaraz wszystkie zostaną wybrane

U niej podobno sepsa byla glownym sprawca. Wirusa zlapala przy okazji oslabienia organizmu.
Zgadza się , też tak słyszałam ...ale prawdę
Witam. Jestem pierwszy raz, zarówno na forum jak i w ciazy. Termin na początek października. Obaw coraz więcej, zwłaszcza przy sytuacji wokół. Jak dotąd walczę z bakteriami w moczu, jestem w trakcie drugiej 7-dniowej kuracji Uroseptem. W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, z racji wieku(skończone 35 lat). Martwię się ogólnie cały czas i o wszystko...:frown:
Cześć :) . Robisz też test pappa ?

reklama
Do góry