reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Termin mam na 5października, prenatalne w środę. Trzymajcie kciuki.
Będą kciuki! Sama też wtedy mam prenatalne [emoji3526]
Zobacz załącznik 1094372Zobacz załącznik 1094373Zobacz załącznik 1094374Zobacz załącznik 1094375

Witam się w pierwszy dzień wiosny. Wczoraj odwołali mi wizytę na NFZ ale udało się prywatnie na szybko zapisać [emoji1374] jesteśmy po wizycie i wszystko jest super jaszczurka ma 5,2 cm według om 11+3 usg 11+6. Młode bardzo ruchliwe nie dało się zrobić ładnych zdjęć następne usg prywatne mam 27.03. Na 70% dziewucha :)
Super [emoji7][emoji7]dziewczynki mam zdominują wątek :D

Czy mi sie wydaje czy ktoś naskarżył do admina? Akceptuję wszystko i wszystkich ale szczyt szczytów coś takiego!
Hmm? W sensie? Jak to ?
Kwarantanna w domu? Jak to wygląda? Lepiej tak niż mielibyscie się zarażać na wzajem[emoji4]
Nie mam zielonego pojecia, dopiero będą dzwonić to wam opowiem jak to wygląda. Pewnie tylko siedzenie w domu i tyle
No no statystyki chyba nam poki co same dziewuchy pokazuja ;) cudowne wiesci :)
Nooo niech jedna chociaż dla mnie zostanie :D bo tu zaraz wszystkie zostaną wybrane

U niej podobno sepsa byla glownym sprawca. Wirusa zlapala przy okazji oslabienia organizmu.
Zgadza się , też tak słyszałam ...ale prawdę
Witam. Jestem pierwszy raz, zarówno na forum jak i w ciazy. Termin na początek października. Obaw coraz więcej, zwłaszcza przy sytuacji wokół. Jak dotąd walczę z bakteriami w moczu, jestem w trakcie drugiej 7-dniowej kuracji Uroseptem. W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, z racji wieku(skończone 35 lat). Martwię się ogólnie cały czas i o wszystko...:frown:
Cześć :) . Robisz też test pappa ?

reklama
Do góry