reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Witam się z rana.
Mi druga kreska wcale nie ciemnieje wiec postanowiłam tez zrobić test elektroniczny no i wychodzi 1-2 tygodni od owulacji a powinno być więcej bo dokładnie wiem kiedy miałam 14 stycznia.
I do tego ten brak objawów, brak bolących piersi.
Chyba zaczynam za bardzo się nakręcać ze coś jest nie tak bo wcale w ciąży się nie czuje a byłam już 3 razy wiec wiem jak powinnam się czuć.

Pozatym dziewczyny, mam nadzieje że zostanie tu już z nami tylko miła atmosfera i niebedzie żadnych spięć
Ja też mam zero objawów i złe przeczucia niestety [emoji17] ani piersi nie bolą, ani brzuch, ani w ogóle NIC [emoji17] a owu miałam 31.12, także czekam do pon...

reklama
Ja jestem! Zgłaszam się! Dziś na śniadanie była ogórkowa. Na obiad też będzie [emoji23] Jutro mam gości więc muszę iść na jakieś zakupy [emoji4] Rano miałam telefon od szefowej aż się bałam odebrać. Ale mi mojemu zakończeniu dzwoniła by się dowiedzieć do kiedy mam zwolnienie bo nie wie czy może siadać już wniosek o zastępstwo[emoji23] Tak więc powiedziałam że do przyszłego piątku A później idę do giną... Ale bardzo mnie zaskoczyła bo zaczęła pytać jak się czuje [emoji33][emoji33][emoji33] Przeżyłam szok po jej wcześniejszym zachowaniu [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry