reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam jedno opakowanie Dady i jest 26 sztuk. Nie pamiętam ile kosztowały ale na pewno nie więcej jak 10zł. Co do promocji to nigdy nie zwróciłam uwagi. Teraz na pewno będę zwracać uwagę [emoji4] mam jeszcze opakowanie lupilu i ich jest 24 a pampersow 22 szt. Kupiłam po jednej paczce i będę badać co pasuje dzieciowi [emoji2]
Ja mam żelazny zapas jedynek i nawet dwójek, z czego kilka paczek dostałam od kumpeli bo jej młode szybko "wyrosło". Ale ten czas się ciągnie...

reklama
U mnie tak samo. Cały brzuch aż podskakiwal. U Twojego maluszka też tętno było wysokie ??
Przy tych największych saltach dochodziło do 160/170 ale to były jednorazowe skoki. Gin powiedziała,że był niespokojny chwilami ale że wszystko ok. Właśnie też mówiła że jeżeli skoki tętna pokrywają się z ruchami to nic się nie dzieje niepokojącego.

Ja mam żelazny zapas jedynek i nawet dwójek, z czego kilka paczek dostałam od kumpeli bo jej młode szybko "wyrosło". Ale ten czas się ciągnie...
Ja zobaczę co nam najbardziej przypadnie do gustu i tych kupię większą ilość [emoji4]
Nie chcę tych jedynek za dużo kupić bo raczej będzie spora Dzidzia i może szybko z nich wyrosnąć [emoji2]

Przy tych największych saltach dochodziło do 160/170 ale to były jednorazowe skoki. Gin powiedziała,że był niespokojny chwilami ale że wszystko ok. Właśnie też mówiła że jeżeli skoki tętna pokrywają się z ruchami to nic się nie dzieje niepokojącego.
Mój miał takie tętno też czasem podczas usg. Jakoś chyba przezywalam czy coś...

Ja mam jedno opakowanie Dady i jest 26 sztuk. Nie pamiętam ile kosztowały ale na pewno nie więcej jak 10zł. Co do promocji to nigdy nie zwróciłam uwagi. Teraz na pewno będę zwracać uwagę [emoji4] mam jeszcze opakowanie lupilu i ich jest 24 a pampersow 22 szt. Kupiłam po jednej paczce i będę badać co pasuje dzieciowi [emoji2]
Ja uwielbiałam rossmanowskie - te z serii Fun&Fit. Teraz mam paczkę jedynek takich. Mamy blisko rossmanna więc w każdej chwili się pojedzie kupić. Dla córki pozostawałam duuuuzo pieluch i pozniej te małe wydawałam, bo nawet nie zużyłam. Więc teraz bez zapasów :)

U mnie te skoki były większe bo nawet 190[emoji21] ale to przy bardzo gwałtownych ruchach. Z resztą ja też byłam bardzo zdenerwowana więc pewnie małemu się udzieliło. Zobaczymy co będzie w poniedziałek

U mnie te skoki były większe bo nawet 190[emoji21] ale to przy bardzo gwałtownych ruchach. Z resztą ja też byłam bardzo zdenerwowana więc pewnie małemu się udzieliło. Zobaczymy co będzie w poniedziałek
Dzieciaczkom nasze zdenerwowanie też się udziela. Więc spokój Kobietki [emoji4] [emoji4] mnie położna dziś uczyła medytacji [emoji23] [emoji23] ale ona to jest taka kochana zakręcona babeczka.

Ja uwielbiałam rossmanowskie - te z serii Fun&Fit. Teraz mam paczkę jedynek takich. Mamy blisko rossmanna więc w każdej chwili się pojedzie kupić. Dla córki pozostawałam duuuuzo pieluch i pozniej te małe wydawałam, bo nawet nie zużyłam. Więc teraz bez zapasów :)
Tych jeszcze nie mam [emoji23] [emoji23] nie omieszkam wypróbować. W klubie rossne ostatnio chyba były na promo.

reklama
Do góry