reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, wszystkie Macie wybrana polożna. Jak się zapisywałyście do przychodni ( nieważne ile lat temu) to wybieralyscie lekarza 1 kontaktu, pielegniarke srodowiskowa oraz polożna. Jeśli nie był to swiadomy wybor to podsunięto Was taka deklaracje do podpisu. Oczywiście W kazdej chwili można zmienić ktoraś z tych osób lub przychodnie. Raz w roku bezplatnie a potem sie Chyba za to płaci.
Hym muszę zapytać lekarza jak to jest. Przy pierwszej miałam wybór i sie zapisałam. Teraz chodzę prywatnie do gin. Może z urzędu dostanę? ;)

Hym muszę zapytać lekarza jak to jest. Przy pierwszej miałam wybór i sie zapisałam. Teraz chodzę prywatnie do gin. Może z urzędu dostanę? ;)
Nie dostaniesz Z urzedu bo juz ja masz wybrana. W tej przychodni do ktorej chodzisz do lekarza zapewne. Nie zmienia to faktu, że W kazdym chwili możesz sobie zmienić na inna

Ja tez mam od tygodnia takie ssanie, ale muszę sie ograniczać, bo cukrzyca ciążowa. A najbardziej mam ochote na słodkie, co w ciąży do tej pory rzadko, raczej wolalam wszystko kwaśne. Nie wyobrazalam sobie posilku bez kiszonych ogorkow lub kapusty kiszonej. Wizyta w czwartek zobaczę ile przytyl, bo u mnie waga stoi.

reklama
Do góry