Ja tez nie mam położnej narazie i nie mam takiej potrzeby . Wczoraj po wizycie mam termin cesarki 27.09 jak donoszę , mały ma już 3200g .
Jest obowiązek zapisania się po 25tc.Przynajmniej w teorii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie mam położnej narazie i nie mam takiej potrzeby . Wczoraj po wizycie mam termin cesarki 27.09 jak donoszę , mały ma już 3200g .
Hej. Ja się już kulam. Na zgagę najlepszy imbir. Mam problem z kością guziczną (ogonową) siedzieć nie mogę, chyba że na podusi Rozciągam się - to pomaga na marudzenia moje mąż sprawił nam kota... tak więc mamy w domu zwierzyniec...
Czekam już na urodzenie.... Daniela przyszła na świat w 37tc. Dziś mam 37tc(36+1) Ginekolog 20.09 ciekawe co powie. Zapowiedział, że będziemy robić badanie na paciorkowca. Pytałam czy potrzebne. A on, że zalecane... któraś miała? A najlepsze że gin mam na 16:30, badanie + wizyta 15min, potem dojazd na szpital i tam DOJŚĆIE.... do 17 materiał przyjmują
Tanyum verde z leków można. Ja płukałam gardło wodą z sodą.Dziewczyny mam pytanie? Dopadł mnie straszny ból gardła i lekki kaszel, macie jakieś sposoby na to tak żeby nie zaszkodzić dziecku?
Boshe ja tak się boję cesarki, niby narazie mi nie grozi , ale i tak się boję. Widziałam cesarkę i wygląda to strasznie.
Ja tez nie planuje położnej [emoji3] chyba mandatu za to nie dostane.nie [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23]Serio ? Pierwsze słyszę o takim „obowiązku” przecież nijak tego nie egzekwują.
U mnie nie było położnej nawet po porodzie, ostatnie o czym myślałam to chodzić po przychodniach i upraszac się o atencję obcej baby. Dałam radę bez
Też nie słyszałam o takim obowiązkuSerio ? Pierwsze słyszę o takim „obowiązku” przecież nijak tego nie egzekwują.
U mnie nie było położnej nawet po porodzie, ostatnie o czym myślałam to chodzić po przychodniach i upraszac się o atencję obcej baby. Dałam radę bez
Hehe w tym kraju to nigdy nic nie wiadomo [emoji23] myślałam, że po porodzie te wizyty są obowiązkowe ale skoro da radę ich jakoś uniknąć to czemu by nie skorzystać [emoji16]Ja tez nie planuje położnej [emoji3] chyba mandatu za to nie dostane.nie [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23]