reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja położnej też nie mam. Umówiłam się tylko z jedną, że będzie ze mną przy porodzie. Ale czy będzie to loteria, jakby co to płacę dopiero po. No i jesteśmy tylko pod telefonem. Dla mnie same wizyty położnej po porodzie były zwyczajnie męczące, chociaż odwiedzała nas akurat fajna babka.

reklama
Dziewczyny załamana jestem [emoji39] dziś stwierdziłam, że chyba biust mi urósł I przestał się mieścić w staniki, które mam (do tej pory nosiłam 65g ) Oczywiście miałam wielki problem bo w żadnym sklepie nie mogłam dobrać stanika [emoji21]ostatecznie trafiłam do change i okazało się, że biust urósł mi dwa az rozmiary [emoji53]Zapłaciłam kupę kasy za 2 staniki i jestem przerażona bo jak te cycki mi jeszcze urosną to nie wiem jak ja będę wyglądać [emoji6]

Dziewczyny załamana jestem [emoji39] dziś stwierdziłam, że chyba biust mi urósł I przestał się mieścić w staniki, które mam (do tej pory nosiłam 65g ) Oczywiście miałam wielki problem bo w żadnym sklepie nie mogłam dobrać stanika [emoji21]ostatecznie trafiłam do change i okazało się, że biust urósł mi dwa az rozmiary [emoji53]Zapłaciłam kupę kasy za 2 staniki i jestem przerażona bo jak te cycki mi jeszcze urosną to nie wiem jak ja będę wyglądać [emoji6]

O to masz pokaźny biust. :) Pewnie nie jedna kobieta by Ci zazdrościła, kręgosłup nie boli?

Dziewczyny mam pytanie? Dopadł mnie straszny ból gardła i lekki kaszel, macie jakieś sposoby na to tak żeby nie zaszkodzić dziecku?
Dziewczyny polecaly kiedys na bol gardla plukanie woda z sola, ja plukalam szalwia, a jak mnie naprawdę mocno bolalo to dentoseptem rozcienczonym w wodzie i super pomagalo. Co do kaszlu to nie wiem, ale ktos pewnie jeszcze cos podpowie :) trzymaj sie dzielnie

reklama
Do góry