reklama
sandralevv93
Fanka BB :)
Ale masz pamiec [emoji3][emoji122] moj mozg juz tak nie ogarnia@monami pamiętam jak wstawiałaś zdjęcie łóżeczka to widziałam w środku kojec [emoji2] prałaś go normalnie? Z wirowaniem?
Mój czasem ma jakiś rozbłysk. Ale to są pojedyńcze i rzadkie przypadki [emoji41] [emoji41] [emoji12]Ale masz pamiec [emoji3][emoji122] moj mozg juz tak nie ogarnia
Oki dziękuję bardzo. To piere nie patrze [emoji1] [emoji1]Tak prałam go w 40 stopniach i na najmniejszym wirowaniu to jest bodajże 400
mewa416
No to u Ciebie już w ogóle remont w pełni. My w końcu pomalowaliśmy i wymieniliśmy podłogę w dużym pokoju... Wszystko mąż zrobił sam, ale już kilka razy było blisko rozwodu nie znoszę remontów a czekamy jeszcze na wymianę drzwi wejściowych bo w przyszłym tygodniu ma być ekipa. No i przedpokój jest do dokończenia tzn ściany bo była boazeria okropna, która zerwaliśmy jeszcze w zeszłym roku i tak sobie ściany czekają. Trzymam kciuki żeby u Ciebie poszło szybko i sprawnieU nas powstała wczoraj ścianka działowa, więc może powiedzieć, z mam już osobne mieszkanie dzisiaj kończymy składać meble u córki, przenosimy i segregujemy zabawki (dobijcie mnie), książki i resztę i w sumie do jej pokoju brakuje nam tylko biurka i zasłon od jutra gipsowanie i malowanie wspomnianej ścianki, potem hydraulika i elektryka i można się bawić w robienie kuchni. Ehhh...
sikorka192
A nie po skończonym 37 tc ?
Mój lekarz powiedzial że po 38 tyg. A co mi powiedzą w szpitalu to zobacze dopiero. Wole ten 38 tc juz mieć skończony. Moze się też samo zacząć przed terminem cesarki na co nie mam wpływu a tak właśnie było u kuzynki męża teraz w lipcu. Wiec ja ogólnie to z poczatkiem września chce mieć już wszystko gotowe na tip top
Mama po.raz trzeci
Brawo!!!Wizyta przebiegła naprawdę dobrze to była kontrola u lekarza w polsce bo dalej jestem u rodzicow na wakacjach
Dzidzia waży całe 1977 g przeplywy dobre i wody tez w normie. Szyjka twarda i długa jak trąba słonia haha i tak już zostanie bo mam szyjke ze stali. Rozmawiałam z ginem o mojej decyzji dotyczacej kolejnego cięcia cesarskiego to tylko mnie utwierdził w moim przekonaniu bo stwierdzil że jeśli za pierwszym razem szyjka sie wogole nie otwarla po mimo wszelkich zabiegow to teraz tez nie ma co na to liczyć. To wwystarczający powód żeby wykonać cc.
Za tydzień już będę spowrotem w de. Zostanie mi tylko ostatnie pranie, czyszczenie wózka i przygotowanie łóżeczka. Mąż z tesciem jeszcze szybki remont planuja w naszym mieszkaniu ale tym sie wogole nie martwię.
Juz tak blisko a jednocześnie jeszcze tak daleko
Juz sie doczekać nie mogę mojego bejbusia
Mama po.raz trzeci
Ja tez 28 sierpnia ide na wizyte organizacyjna i bede miala wyznaczony termin ccData cesarki jeszcze nie wyznaczona.
Termin porodu mam na 3 października a cesarka po skończonym 38 tyg czyli po 19 września. Jak wrócę do DE to 28 sierpnia ide do szpitala na "wizytę organizacyjną" i tam mi ktoś pokaże oddział, powie co szpital zapewnia a co potrzebuje mieć swoje, zrobi kontrolne ktg i wyznaczy termin cesarki.
reklama
A mi gin powiedział ze nie bedziemy ustalać terminu cc wcześniej. Od polowy wrzesnia bedziemy sie widywac dwa razy w tygodniu na ktg i usg w szpitalu (o ile dotrwam w calosci) i decyzja zapadnie w zaleznosci od wynikow.