reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A jak tam glukoza?
Ja właśnie jestem po wypiciu i szczerze to mi smakowało [emoji23] niewiem jak się będę czuć za niedługo ale teraz jest spoko. Miłoszkowi chyba też podeszła bo szaleje w brzuchu haha. No cóż, trzymajcie kciuki żeby tak dalej całe te 2h [emoji1]
Nie pojechałam, za późno się obudziłam i by mi to cały dzień rozwaliło :/

reklama
"Język Niemowląt" Tracy Hoog
Ale napiszę odrazu, że pewne rozdziały trzeba sobie wybrać.
Tu na forum dziewczyny mają złe zdanie o tej autorce. Ale osobiście uważam, że to bardzo dobry podręcznik dla "zielonych" rodziców, mi i wielu moim znajomym i przyjaciołkom pomogła... w wielu sytuacjach. [emoji4]
Tracy to ja mam i czytałam :p chodzilo mi o ta o rodzeństwie ;)

Każda wymówka dobra [emoji23] ja w 10 min się pozbierałam bo też nieco zaspałam ale mam wolne w pracy więc w moim przypadku jednak lepiej było to ogarnąć dzisiaj
Ja mam 15km do laba [emoji14] musiałabym zabrać córkę bo mąż w pracy no i w domu byłabym pewnie koło 12, a to czas, kiedy córka je zupę, którą zapomniałam wczoraj zrobić :D ja mam świra na punkcie regularnosci posiłków u dziecka i bardzo tego pilnuję

Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Jadę na ten koncert za 3 tygodnie i chcę mieć wszystko pewne w razie wu. Jeśli odpukać, coś by się działo, który szpital w Warszawie najbliżej stadionu? Pytanie czysto teoretyczne, ale jednak wolę takie rzeczy wiedzieć...

Dzień dobry.. Po nocnej pobudzce na zgage obudziłam się ze zdretwialymi dłońmi, 2 dni temu bolała mnie jedna. Przeczytałam że w ciąży uaktywnia się ciesnia nadgarstka która mija po porodzie, wiąże się z zatrzymaniem płynów. Całe rączki mnie bolą :hmm: okropne uczucie.

Ktoś tak też ma?
Ja niestety... szczególnie prawa ręka, ale są dni że obie rano jak kołki

reklama
mnie czasami cierpną ręce i NOGI!
dziewczyny dziś w gemini darmowa dostawa, skusze się chyba na ten aspirator... dobiorę jeszcze może jakieś pierdołki jak cenowo wyjdą ok, przetrzepałąm neta i właśnie w gemini najtaniej wychodzi ten aspirator ;)
może polecicie z tamtąd coś jeszcze?

Do góry