reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny chyba bez żartów pora przeistoczyć się jak to mówi mamaginekolog w leniwa księżniczkę i dużo odpoczywać i się oszczędzać
Ja wczoraj podczas pakowania jak zaczynał mnie brzuch nawet lekko pobolewać leżałam na materacu w kuchni i pokazywałam tylko palcem mojej 60-letniej mamie co ma gdzie pakować [emoji15] Ale niestety trochę też pakowałam sama i teraz mam nadzieję, że to nie było za dużo przy moich skurczach. Trzymajcie kciuki za spokojną podróż dzisiaj w pociągu. Mam nadzieję, że te 6 godzin szybko minie.

reklama
Mój mąż po wczorajszej informacji od rannego.ptaszka nawet mnie opierdzielil że chodzę na grilla do brata zamiast leżeć i nic nie robić. I z tekstem do mnie: ,, jak mówię ci leżeć to masz leżeć,, ;) herbatkę mi do łóżka przyniósł, poduszkę pod brzuch podłożył normalnie chyba miał jakiś przebłysk ;)

No i brawa dla męża [emoji173]️

@ranny.ptaszek Gratuluję synka i to na pewno silny chlopak i wszystko bedzie dobrze. 7 pkt to super wynik, ja sama mialam 3 przy urodzeniu i jaka silna baba ze mnie wyrosla [emoji3] Buziaki dla Was [emoji8][emoji8]

@Alka1990 dawaj znac czy wszystko ok. Trzymam kciuki za Was. A dzidzia niech siedzi jak najdłużej [emoji8][emoji8][emoji8][emoji173]

Dziewczyny, chyba nici z podróży. Pisałam wam kiedyś o problemach z mężem, nie wiem czy pamiętacie. Właśnie znalazłam wiadomości jednoznacznie świadczące o tym, że mnie zdradza z koleżanką z pracy. Miałam jechać na 3 tygodnie do rodziców. Ale w takim stresie już naprawdę mogę urodzić, a nie chce żeby to się stało w pociągu. Wolę tu, w najlepszym szpitalu.

Dziewczyny, chyba nici z podróży. Pisałam wam kiedyś o problemach z mężem, nie wiem czy pamiętacie. Właśnie znalazłam wiadomości jednoznacznie świadczące o tym, że mnie zdradza z koleżanką z pracy. Miałam jechać na 3 tygodnie do rodziców. Ale w takim stresie już naprawdę mogę urodzić, a nie chce żeby to się stało w pociągu. Wolę tu, w najlepszym szpitalu.
Tak mi przykro :( dlaczego faceci potrafią robić coś takiego kobiecie. Tym bardziej ciężarnej, matce jego dziecka... :( tylko ciekawe czy teraz jak jesteś w ciąży się zaczęło czy już wcześniej...

Masakra... :( przemysl jeszcze ten wyjazd może. Przynajmniej nie musiałabyś na niego patrzeć i może paradoksalnie tam miałabyś większy spokój...? Nie wiem kurcze co doradzić. On już wie, że wiesz?

@rannyptaszek ciągle kciuki zaciśnięte za maleństwo :) karmcie się i rosnijcie zdrowo!!

@Alka1990 Ty kochana rozmawiaj z malutką żeby jeszcze posiedziała wpowiedziała w brzuszku:)

@Miao tak bardzo mi przykro :-/
Jesteś 100 % przekonana ?

Wiem, że to trudne bardzo a łatwo się mówi ale nie stresuj się teraz.
Myśl o Dzidzi.
Ja bym właśnie wyjechała. Z dala i w spokoju od Męża.
Teraz zmierzenie się z tym face to face to nie jest dobre rozwiązanie.
Ale to ja.
Wzięłabym 3 głębsze wdechy.
Coś na uspokojenie i do pociągu.
Kochana przepraszam jeśli coś mi umknęło. To Wasze 1 dziecko ?
A da rady z blabla carem?
Sprawdź czy nikt nie będzie jechał samochodem ?

Powyższe moje rady możesz uznać za głupie albo rozważyć.

Bardzo mi przykro. Naprawdę.
Bardzo ciepło o Tobie myślę.

Staraj się przerzucić na tryb myślenie JA DZIECKO.

NIE JA MĄŻ.
WAS chwilowo nie ma.
I niech się Chłop postara żeby włączyła tryb WY.
MYŚL O SOBIE KOBIETO I O DZIECKU.

który masz tydzień teraz?

Strasznie mi przykro. Mam nadzieję tylko,że będzie mial na tyle odwagi powiedzieć Ci wszystko prosto w oczy,a Ty pamiętaj i bardzo Cię o to proszę....myśl o sobie i dzieciach. One warte są wszystkiego,on nie zasługuje na takie szczęście.
Bądź silna,dla siebie i dzieci.

I tak,pamiętam jak pisałaś o problemach,o jego 'ucieczce' na czas porodu i swoim zdrowiu psychicznym.
Musisz podjąć decyzję,kiedy chcesz(o ile w ogóle chcesz) z nim o tym porozmawiać. Od razu-uciąć,wiedzieć i kontynuować życie z tą wiedzą czy później-myśleć,zastanawiać się,próbować przyjac różne możliwości.

reklama
@ranny.ptaszek trzymajcie się dzielnie. Będzie dobrze kiedy my będziemy się szykować na porodowke Ty z domu będziesz wysłać zdjęcia z Tymkiem. Pamiętaj że wszystkie tu myślimy o Was jak masz ochotę to pisz.

@Alka1990 zaciskaj nogi będzie dobrze.

Dziewczyny przesyłam pozytywne myślenie!

Do góry