No u nas 6w1 trzecia dawka. Ale nie wiem czy tak jest zawsze, czy to zalezy od tego w ktorym msc byla druga podana.Cos sie nalezy po 18 msc....??? moj w lipcu ma równe 18msc
reklama
Szalona 29
Moderatorka
Olej.... nic nie rób.... na pewno nie przytakuj mezowi, bo akurat racji nie ma...Przynajmniej mnie rozumiesz Ale od męża i tak usłyszałam ze jest pierdolnik. Ale cały kosz śmieci jest i naczynia niepozmywane (jego obowiazki) ale mam go w dupie. Ogarnęła dom Ale tego nie ruszam. Moja mama chce przyjść Ale doskonale wiem co powie. Zeby sie nie kłócić i przyznać mężowi rację. (ona to z takich co głosu nie ma w małżeństwie, ale jak jej tak dobrze to jej sprawa)
A przede wszystlim musicie.pogadac na spokojnie.... facet musi skumac ze teraz jest NOWA SYTUACJA i chociazby na czas ciazy szczegolnie w 3 trymestrze musi przejac na siebie większa ilość obowiązków.... ustalcie wspolnie jakich... co najwieksza trudnosc Ci sprawia....
Aga10_2018
Fanka BB :)
Wczoraj wlaśnie większość dnia spędziłam w łóżku przez ból gardła .
Mam już syna 3 letniego. Staram się go niepodnosic ale czasami nie mam wyboru że tak to ujme.
Ja też jestem już spokojniejsza bo wiem że z małym okej A szyjka trzyma i się nieskraca.
Leżę i odpoczywam [emoji4].
Cieszę się bardzo :-)
Kiedy będziesz miała wyniki badań?
Leż. Czytaj . Zjedz obiadek .
Prześpij się :-*
Aga10_2018
Dopiero co wstałam. Drugie śniadanie.
Zaraz słaba kawka i wanna :-)
Zaraz słaba kawka i wanna :-)
Mama po raz drugi
kupiłam monitor oddechu dla syneczka <3 dałem 200zł, mało używany
Kocurek
Ważne że jesteś pod opieką, a mówili ile czasu sprzedzisz w szpitalu?
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i wsparcie [emoji9]. Z krwi mam podwyższone crp. Przez to przeziębienie. Czekają na wyniki z moczu zeby zadecydować czy podac mi antybiotyk -amotaks.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka czuję ulgę że wszystko jest dobrze z dzieckiem. Jadąc do szpitala miałam już czarne wizje że lepiej nie będę tu ich przytaczac.
justyna612
Mój pasuje od rana do wieczora więc aktywności ma bardzo dużoA ja zauwazylam ze to zmeczenie bardzo czesto wynika paradoksalnie z braku aktywności jak sie czlowiek rozkreci to pozniej sie energia znajduje
Emol
Mam już kopię, zadbalam o to zanim pismo napisałam Ale już tak jakieś kłamstwa były. Pewnie teraz kolejne rzeczy powypisywal. I nawet jakbym teraz wzięła ta kartę to już miałabym podstawę o fałszowanie dokumentacji. Rozmawiamy tylko przez dyrekcję placówki.Jak dobrne do konca to przeczytam co ten lekarz napisal.... ale dobrze ze żądasz od niego tych zdjec... zrób xero karty w przychodni..zobacz co on sobie tam notowal o Twojej ciazy.... masz prawo do tego by miec kopie .... nie wiem co tam napisal, ale spokojnie nie boj się
.. jak 2 tyg czekasz na zdjecia usg.... pisz ponowne pismo..plus kopie do kierownika placówki
Nie zaszkodzi maila wyslac do rzecznika praw pacjenta i rzecznika odpowiedzialnosci zawodowej plus do nfz pisemko... jedno pismo w kilka miejsc
Jeszcze nie zaglebilam sie w temat, musze dokonczyc was nadrobic....ale.to nie jest slowo przeciwko slowu, bo zdjec usg nie ma... skierowania na badania Ci dawal? Sa w systemie? Z jaka data wystawione.? Jakie zaniedbania.. oprocz braku usg byly?
Nie reagował na moje dolegliwości. Miałam wpisywane ze "ciąża bez dolegliwości" mam guzek nad pepkiem to nawet nie dotknął i powiedział że pewnie to nic takiego... morfologia czy mocz to dawał skierowania.
reklama
Emol
Mi by wystarczyło gdyby on swoje wypełniał. -.- i jeśli jest nie odkurzone to aby mnie "nie oswiecal w czasie klotni" to ze jest syf to nie znaczy że mi nie przeszkadza. No ale jeśli ma się takie dziecko to ciężko zająć się na dluzsza chwile czymśOlej.... nic nie rób.... na pewno nie przytakuj mezowi, bo akurat racji nie ma...
A przede wszystlim musicie.pogadac na spokojnie.... facet musi skumac ze teraz jest NOWA SYTUACJA i chociazby na czas ciazy szczegolnie w 3 trymestrze musi przejac na siebie większa ilość obowiązków.... ustalcie wspolnie jakich... co najwieksza trudnosc Ci sprawia....
Załączniki