reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Przynajmniej mnie rozumiesz Ale od męża i tak usłyszałam ze jest pierdolnik. Ale cały kosz śmieci jest i naczynia niepozmywane (jego obowiazki) ale mam go w dupie. Ogarnęła dom Ale tego nie ruszam. Moja mama chce przyjść Ale doskonale wiem co powie. Zeby sie nie kłócić i przyznać mężowi rację. (ona to z takich co głosu nie ma w małżeństwie, ale jak jej tak dobrze to jej sprawa)
Olej.... nic nie rób.... na pewno nie przytakuj mezowi, bo akurat racji nie ma...
A przede wszystlim musicie.pogadac na spokojnie.... facet musi skumac ze teraz jest NOWA SYTUACJA i chociazby na czas ciazy szczegolnie w 3 trymestrze musi przejac na siebie większa ilość obowiązków.... ustalcie wspolnie jakich... co najwieksza trudnosc Ci sprawia....

Wczoraj wlaśnie większość dnia spędziłam w łóżku przez ból gardła .
Mam już syna 3 letniego. Staram się go niepodnosic ale czasami nie mam wyboru że tak to ujme.
Ja też jestem już spokojniejsza bo wiem że z małym okej A szyjka trzyma i się nieskraca.
Leżę i odpoczywam [emoji4].

Cieszę się bardzo :-)
Kiedy będziesz miała wyniki badań?
Leż. Czytaj . Zjedz obiadek .
Prześpij się :-*

Ważne że jesteś pod opieką, a mówili ile czasu sprzedzisz w szpitalu?

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i wsparcie :)[emoji9]. Z krwi mam podwyższone crp. Przez to przeziębienie. Czekają na wyniki z moczu zeby zadecydować czy podac mi antybiotyk -amotaks.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka czuję ulgę że wszystko jest dobrze z dzieckiem. Jadąc do szpitala miałam już czarne wizje że lepiej nie będę tu ich przytaczac.

Ja umieram..... oczywiście jak mój syn wyzdrowiał z jelitówki to ja ja załapałam .... nie dam rady nawet wstać z lozka , wymioty, biegunka, gorączka ... tego mi było trzeba

Jak dobrne do konca to przeczytam co ten lekarz napisal.... ale dobrze ze żądasz od niego tych zdjec... zrób xero karty w przychodni..zobacz co on sobie tam notowal o Twojej ciazy.... masz prawo do tego by miec kopie .... nie wiem co tam napisal, ale spokojnie nie boj się
.. jak 2 tyg czekasz na zdjecia usg.... pisz ponowne pismo..plus kopie do kierownika placówki

Nie zaszkodzi maila wyslac do rzecznika praw pacjenta i rzecznika odpowiedzialnosci zawodowej plus do nfz pisemko... jedno pismo w kilka miejsc
Jeszcze nie zaglebilam sie w temat, musze dokonczyc was nadrobic....ale.to nie jest slowo przeciwko slowu, bo zdjec usg nie ma... skierowania na badania Ci dawal? Sa w systemie? Z jaka data wystawione.? Jakie zaniedbania.. oprocz braku usg byly?
Mam już kopię, zadbalam o to zanim pismo napisałam Ale już tak jakieś kłamstwa były. Pewnie teraz kolejne rzeczy powypisywal. I nawet jakbym teraz wzięła ta kartę to już miałabym podstawę o fałszowanie dokumentacji. Rozmawiamy tylko przez dyrekcję placówki.
Nie reagował na moje dolegliwości. Miałam wpisywane ze "ciąża bez dolegliwości" mam guzek nad pepkiem to nawet nie dotknął i powiedział że pewnie to nic takiego... morfologia czy mocz to dawał skierowania.

reklama
Olej.... nic nie rób.... na pewno nie przytakuj mezowi, bo akurat racji nie ma...
A przede wszystlim musicie.pogadac na spokojnie.... facet musi skumac ze teraz jest NOWA SYTUACJA i chociazby na czas ciazy szczegolnie w 3 trymestrze musi przejac na siebie większa ilość obowiązków.... ustalcie wspolnie jakich... co najwieksza trudnosc Ci sprawia....
Mi by wystarczyło gdyby on swoje wypełniał. -.- i jeśli jest nie odkurzone to aby mnie "nie oswiecal w czasie klotni" to ze jest syf to nie znaczy że mi nie przeszkadza. No ale jeśli ma się takie dziecko to ciężko zająć się na dluzsza chwile czymś
IMG_20180713_093150.jpg

Załączniki

• IMG_20180713_093150.jpg
    IMG_20180713_093150.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 279
Do góry