reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mam już kopię, zadbalam o to zanim pismo napisałam Ale już tak jakieś kłamstwa były. Pewnie teraz kolejne rzeczy powypisywal. I nawet jakbym teraz wzięła ta kartę to już miałabym podstawę o fałszowanie dokumentacji. Rozmawiamy tylko przez dyrekcję placówki.
Nie reagował na moje dolegliwości. Miałam wpisywane ze "ciąża bez dolegliwości" mam guzek nad pepkiem to nawet nie dotknął i powiedział że pewnie to nic takiego... morfologia czy mocz to dawał skierowania.
Super ze xero wczesniej zrobilas...
A na reszte badan..(.brak skierowan.).. to tez dowod....
zajrzyj w swoja teczke jak bedziesz przy okazji.......i jak dopisal..to juz masz kolejne dowody na falszowanie dokumentacji... kolejne xero rób....

Mój pasuje od rana do wieczora więc aktywności ma bardzo dużo :)
Ale jest bardzo duza roznica miedzy praca a tym co sie robi w czasie wolnym. Praca to obowiazek, chocby byla lubiana to zawsze bedzie energie wyciagac. Osoby regularnie uprawiajace aktywnosc fizyczna dla przyjemnosci, zawsze sa pozytywnie naladowane :) ruch uzaleznia ;)

@Emol Ja bym nie pisała, że chcesz zdjęcia z tych USG, bo Ty przecież dobrze wiesz, że takie zdjęcia nie istnieją, a osoba postronna może uważać, że naprawdę sobie ich życzysz - taka ironia zaciemnia sytuację i robi z Ciebie wariata. Odpisałabym raczej, że odpowiedź lekarza odbierasz jako próbę obrony poprzez atak na Ciebie, że zawiera ona stwierdzenia nieprawdziwe (i tu wymieniła, które), że jest ona dla Ciebie oszczercza i narusza Twoje dobre imię, że również personel medyczny był świadkiem uchylania się lekarza od wykonania USG (z tego, co pamietam to chyba raz był jakiś lekarz praktykant, miałaś przyjść kilka dni później i zrobiłaś to na darmo, za co nawet przepraszała Cię jakaś pani z personelu - tak było?)

reklama
Ja muszę dwie dziennie wypić. Jak zdarzy mi się wypić tylko jedną kawę rano to mam mega spadek sił pomiędzy 16 a 18 godzina (zazwyczaj godzinę przed powrotem męża z pracy) co jest niebezpieczne przy moim raczkujaco - wstajacym przy meblach synku :D
U mnie na szczęście kawa z mlekiem 0,5% ładnie się przyjmuje, więc jedną dziennie piję nadal. Kawa, obok slodyczy, to moje uzależnienie, dobrze, że chociaż na nią mogę sobie pozwolić przy cukrzycy.

Do góry