reklama
Mama po raz drugi
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze dzidziutki tez tak siedzą wam pod żebrami ?? Bo mi tak z prawej strony uwiera ze schylic się nie dam rady...
mój woli tam na dole gmerać
Mama po raz drugi
Ostatnio slyszalam od kolezanki o dziewczynie (24l) która dopiero w 6msc sie dowiedziala ze jest w ciazy. Zero brzucha, zero objawow ciazy, a przed dosc nieregularne miesiączki wiec nawet jej nie zdziwił jej brak. Nikt z otoczenia tez nie podejrzewal, wszyscy w szoku.
moja koleżanka z pracy miała podobnie, z tym że 5miesiąc i w dodatku ciąża 4
Kocurek
A czysty masz ten basen? Bez żadnych bakterii?? Teoretycznie w wodzie stawy są lekkie i nie obciążające. Ale może lepiej potaplac się w rogu basenu niż pływać...
Przed wczoraj wyszłam ze szpitala i jest w końcu lepiej, ale zapomniałam się spytać doktora, może wy doradzicie. Mam basen w domu, jak chwile się przepłyne to nic nie zaszkodzi? Mam w planie głównie leżeć na materacu.
Dziewczyny czy wasze dzidziutki tez tak siedzą wam pod żebrami ?? Bo mi tak z prawej strony uwiera ze schylic się nie dam rady...
U mnie wczoraj cały dzień przy żebrach. Czasem jak przywalił to aż podskoczyłam haha
Mama po raz drugi
Dzień dobry
Ja sama miałam dwa razy w życiu znieczulenie i dwa razy zareagowałam inaczej. Za pierwszym razem gadałąm głupoty,za drugim błagałam o coś na ból głowy i wszystkich kosteczek jakie mam.
Teraz się tym na razie nie martwie bo póki co ma być sn,a co wyjdzie w trakcie to wyjdzie
Sen miałam straszny. Że niby wody mi odeszły i całą noc sie budziłam co chwile i sprawdzałam czy aby na pewno wody są na swoim miejscu
mi się ostatniośniło że krwawię, za równo ja i moja siostra, w zasadzie nawet nie krwawienie a krwotok... i że służba zdrowia to olała.... tyle się teraz czyta że lekarze mają pacjentki gdzieś że koszmary mi się śnią hah!
Muumi
Mi tez sie to zdarza czasami pomaga jak rozmasowuje to miejsce przy zebrach, Mała często się wtedy przesuwaDziewczyny czy wasze dzidziutki tez tak siedzą wam pod żebrami ?? Bo mi tak z prawej strony uwiera ze schylic się nie dam rady...
Nie koniecznie, znajoma bez wod lezala w szpitalu przez 4 tyg. Wtedy koniecznie trzeba byc pod stala obserwacja i kontrolowac czy jakies zakazenie sie nie robi. Dla malucha jest duzo mniej komfortowo bez wod, ale to nie znaczy, ze nie moze zyc.No jak wody odejda to dzieecko musi byc w ciagu 12 czy 24 h wyjete... zeby sie nie udusilo....bo wod tam nie bedzie juz
Muumi
No niestety u mnie tak juz jest jeszcze pierwszy syn czasem miewal (raz na tydzien- dwa moze), drugi syn dosłownie kilka razy a córka tylko raz. Nie wiem od czego to zależy, może jem to czego nie lubią [emoji14]To też tak się zdarza? Moja miała 5 razy dziennie minimum czkawki i wydawało mi się, że wszystkie dzieci często ją mają [emoji5] Teraz jak jeszcze nasze dzieci nie są takie duże, to dość ciężko chyba się zorientować, czy to czkawka, czy tętno jakoś mocniej bije. Później już się wie na 100%, bo cały brzuch podskakuje do rytmu. Moja miała czkawkę nawet po tym jak mi wody odeszły i było już spore rozwarcie [emoji33]
reklama
Margonelka
Najgorzej jak się trafi ekspert,który jest "ekspertem" w kilku dziedzinach przerąbaneWreszcie ktoś kompetentny, bo już miałam iść po popcorn tylu „ekspertów” [emoji23][emoji23][emoji23]