Ka30sia
Fanka BB :)
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeść ja mam termin na 30 wrześniaJa w sumie 4 ..cały lipiec, sierpień, wrzesień i ja termin mam na 25 października.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeść ja mam termin na 30 wrześniaJa w sumie 4 ..cały lipiec, sierpień, wrzesień i ja termin mam na 25 października.
Ja jestem umówiona na 1 sierpnia. To bedzie 31+3.Ja tez nie, ale wizyte u gina mam za tydzien wiec pewnie wtedy każe mi pójść.
Dziewczyny, zapisywalyscie sie juz na 3 prenatalne?
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeść ja mam termin na 30 września
Myślę, że u mnie praca też miała wpływ, chociaż ja wtedy zaczynałam uczyć w szkole, więc tych godzin dużo nie było.U nas tez byl etap taty, jakoś pomiędzy 1. a 2. rokiem życia. Niestety nie pomagało to ze prowadzę firmę - 12 h praca a czasami nawet więcej :/ bardzo żałuję że nie było mnie przy pewnych ważnych etapach jego życia... W pewnym momencie to zauważyłam i przystopowalam z pracą - zarobki automatycznie się zmniejszyły ale przynajmniej byłam przy dziecku teraz młody ma prawie 4, 5 roku i to mama jest tym fajniejszym rodzicem maz więcej zakazuje a ja za bardzo rozpieszczam -ale inaczej nie umiem
A co do kopniakow to kilka dni temu mała tak mi przyfasolila gdy byłam pod prysznicem ze aż się musiałam zgiąć [emoji23]
Ja tez nie, ale wizyte u gina mam za tydzien wiec pewnie wtedy każe mi pójść.
Dziewczyny, zapisywalyscie sie juz na 3 prenatalne?
Spoko teraz mi się trochę dłuży, ale jak przywyknę do dietki to już będzie lepiej. Moja koleżanka dziś urodzila, dooobrze jejNo wiem, post później się poprawiłam
Dasz radę na pewno. Mi myślenie odebrało zdjęcie chmurki
Fajny termin, to już naprawdę blisko.
Wakacje zlecą szybko a wrzesień będzie miesiącem odliczania :-)
Spoko teraz mi się trochę dłuży, ale jak przywyknę do dietki to już będzie lepiej. Moja koleżanka dziś urodzila, dooobrze jej
No i nawet terminy porodu mamy podobne ja mam na 29 wrześniaMyślę, że u mnie praca też miała wpływ, chociaż ja wtedy zaczynałam uczyć w szkole, więc tych godzin dużo nie było.
To mamy dzieci w podobnym wieku, mój właśnie skończył 5 lat
Dostałam 2 dni temu a skladalam też na początku okresu rozliczeniowegoDostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...