Moj sie od przelomu drugiego i trzeciego miesiaca slinil jak opetany, wiec sliniaki szybko w ruch poszly tylko takie mniejsze materialowe.A to moje wczorajsze zdobycze z Kika [emoji1] wiem że jeszcze czas na śliniaczki ale 2zł za 3sztuki to żal było nie brać. [emoji6] Zobacz załącznik 872101
reklama
Margonelka
Fanka BB :)
@mamaporazdrugi zdrowia dla siostry i jej dzidziusia
Odebrałam wyniki. Glukoza piękna,ale krew...za gęsta cholera:/mimo heparyny jest coś nie tak i ciekawa jestem co z nią zrobią. Wizyta na szczęście w poniedziałek
Odebrałam wyniki. Glukoza piękna,ale krew...za gęsta cholera:/mimo heparyny jest coś nie tak i ciekawa jestem co z nią zrobią. Wizyta na szczęście w poniedziałek
Ja majac 10 lat mialam cotygodniowe sprzątanie CALEGO domu, oprocz tego musialam (ale i chciałam) pomagac w robieniu obiadow w weekend. Wiosna i latem plewilam z mama warzywa, robilam z nia przetwory, pieklam swoje pierwsze ciasta, dwa razy do roku pomagalam w myciu okien (nie w całym domu i nie siegalam do samej gory, ale jednak). Jak trzeba było to pomagalam tez w innych czynnosciach i absolutnie nie zaluje i nie uwazam ze bylo tego za duzo. Mialam tez swoj wolny czas i czas na nauke. Moim zdaniem nie wymagasz od corki zbyt wiele i powinna swoje obowiazki wykonywac. Moze to kwestia charakteru, troche lenistwa, ale w koncu się przywyczai ze trzebaOj zdziwilabys się moja Z. Niestety do sprzątania ma podejście jak facet... Już mam czasem dość tego że tylko ja widzę bałagan... Mąż wiadomo facet i trzeba palcem pokazać, ale z córką jest to samo. Nie widzi że trzeba śmieci wynieść ( wydaje mi się że jak na 10-ciolatkę wynoszenie smieci i sprzątanie u siebie w pokoju to nie jest jakoś ogrom obowiązków) piachu naniesie z dworu to też jak nie powiem to nie zamiecie... Nie wiem czy liczy na to że nie zauwazę i ja to ominie? Nie chcę jej we wszystkim wyręczać bo potem wyrośnie na taką co nic nie potrafi. Także nie ma reguły jak rozmawiałam z innymi mamami z jej klasy to wygląda to podobnie :/
justyna612
Hej dziewczyny niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam 2 intensywne dni. Jeżeli jakieś dzisiaj wizytuja to trzymam kciuki jeżeli wizytowaly to wierzę że wszystko ok.
Ja pomagała mężowi w firmie ma teraz intensywny okres i pracuje nawet po 16 h. Później sama z młodym.
Tata nazbierał mi wiśni więc robiłam przetwory
teraz odpoczywam piję kawę i racze się moja malinową chmurką
Ja pomagała mężowi w firmie ma teraz intensywny okres i pracuje nawet po 16 h. Później sama z młodym.
Załączniki
Aga10_2018
@mamaporazdrugi zdrowia dla siostry i jej dzidziusia
Pewnie coś palne głupiego A krwi nie rozrzedza się wodą ? Że po prostu wody więcej i już ?
Czy to inna gęstość ?
O mamooooooo ja chce! Podziel sie! Jak pysznie wygladaHej dziewczyny niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam 2 intensywne dni. Jeżeli jakieś dzisiaj wizytuja to trzymam kciuki jeżeli wizytowaly to wierzę że wszystko ok.
Zobacz załącznik 872112 teraz odpoczywam piję kawę i racze się moja malinową chmurką Zobacz załącznik 872113
Aga10_2018
Hej dziewczyny niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam 2 intensywne dni. Jeżeli jakieś dzisiaj wizytuja to trzymam kciuki jeżeli wizytowaly to wierzę że wszystko ok.
Zobacz załącznik 872112 teraz odpoczywam piję kawę i racze się moja malinową chmurką Zobacz załącznik 872113
Właśnie zjadłam przepysznych czereśni i chyba nic nie wcisne już ale ta chmurka wygląda na lekką
Pilades
Dobrze ze glukoza ok. A jakie badanie na krew robiłas?@mamaporazdrugi zdrowia dla siostry i jej dzidziusia
reklama
Ka30sia
O mamo jak to smakowicie wygląda! Chcę takie.Jeszcze tylko 3 miesiące, jeszcze tylko 3 miesiące, jeszcze tylko.....Hej dziewczyny niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam 2 intensywne dni. Jeżeli jakieś dzisiaj wizytuja to trzymam kciuki jeżeli wizytowaly to wierzę że wszystko ok.