Muumi
Fanka BB :)
U mnie ma szczęście problemu nie było z piciem. Wiadomo nie piłam dużo tylko tyle żeby dziubek zamoczyc czyli łyk maks dwaMi nie wolno bylo... tylko usta zwilzyc..ale nie pic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ma szczęście problemu nie było z piciem. Wiadomo nie piłam dużo tylko tyle żeby dziubek zamoczyc czyli łyk maks dwaMi nie wolno bylo... tylko usta zwilzyc..ale nie pic...
Supre,że z maluszkiem wszystko dobrze [emoji3] mi się termin skraca A Tobie wydłuża [emoji3] mój synek wczoraj na usg łapał się rączkami za nóżki i jak gin pokazywała Go w 3D to było widać jak język wytyka [emoji12] może zainstaluj sobie na komórkę aplikacje przypominającą o piciu wody.Hej Dziewczyny
Za mną 2 badanie prenatalne. Z Maleństwem wszystko w porządku, narządy prawidłowo się rozwijają, są paluszki, oczka, usta - takie niby to normalne a jak cieszy Maleństwo ma 480 g w 22 t.c. Gin stwierdził że to taki typowy średniaczek termin przesunął się na bliższy terminowi z pierwszego usg - 31.10.2018 ( Mam nadzieje że mnie nie przerzucicie zaraz do mam listopadowych . Mała była w ułożeniu pośladkowym, palcami stóp smerała się po czole, lekarz stwierdził , że wyjątkowo ta modelka nie chce współpracować a ja liczyłam , że w końcu na własne oczy zobaczę czy to na pewno dziewczynka Gin twierdzi, że tak ale ja dopóki nie zobaczę braku peniska nie uwierze . Łożysko na przedniej ścianie (ostatnio mówił na że tylniej, trochę mnie zadziwił tą zmianą). Stopień dojrzałości - 0 - to dobrze?
Z zaleceń to mam więc wody pić bo mogło by być więcej wód płodowych macie jakiś sposób żeby więcej pić? to wcale nie jest takie proste, bo ja po prostu zapominam o piciu ale wiadomo zdrowie i dobre warunki Maleństwa najważniejsze, więc postaram się mu jakoś ten basen powiększyć
Pozdrawiam Was serdecznie
Tak, w ramach opieki w medicoverze.Tak, to jest dobra metoda!
Będziesz spokojniejsza, gdy to sprawdzisz! Masz skierowanie na echo bezpłatne?
Ooo to to bawia sie świetnie jak zostaje z dziećmi sam ale w domu Armagedon nie wiem jak można doprowadzić do takiego syfu w tak krótkim czasie [emoji23]O o o to tak jak u nas i on chetnie zostanie z dzieckiem w domu, ale NIC wiecej poza tym nie jest w stanie robic w tym czasie. Moze i lepiej bo jak probowal to sie zle konczylo np wywalonym koszem na smieci na srodek kuchni i jedzeniem resztek
To super, umawiaj sie!Tak, w ramach opieki w medicoverze.
Nie martw sie tym skierowaniem, przeciez to dobrze ze sprawdza czy serduszko ladnie bije to tak na wszelki wypadek. Probowalas juz sie umowic? Dlugo sie czeka?Ja też dzisiaj wizytowałam. Wszystko ok, ze względu na tą moją cukrzycę dostałam skierowanie na echo serca płodu. Już się oczywiście zestresowałam w miesiąc przybyło mi 700 g. Czyli zwolniłam z tyciem.
Moj byłby przerażony bo on uważa że praca przy dzieciach jest gorsza niż na etacie dlatego ja nie mogę narzekać, jak wraca z pracy to zajmuje się niemowlakiem i jeszcze sprzątnie wieczorem jeśli ja w dzień nie dałam rady [emoji14] no, jego sprzątanie to takie jest ze zazwyczaj dołączam i razem ogarniamy bo mnie cholera bierze jak widzę jego tempo [emoji85] chyba ze naprawde tragicznie sie czuje to wtedy oczy zamykam lub idę do sypialni [emoji23]
Ja to budzę sie w nocy i nad ranem wiele razy. I euthyrox łykam kolo nawet przed 5 (najpóźniej o 6 jak mąż wstaje do pracy) żeby jak wstanę od razu można było jeśćOstatnio budze sie rano z burczacym brzuchem i mega ssaniem, a tu jeszcze letrox trzeba na tarczyce wziac i odczekac az sie wchlonie. wtedy wody musze sie napic sporo bo ciezko z glodu wytrzymac. Ciesze sie ze ten apetyt sie zwieksza bo waga u mnie tylko 2kg na plusie.